Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,366
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''

Gece için odun topladık sonra da kamp ateşimizi yaktık. :smiley:

P5251967.jpg

P5252012.jpg

P5252061.jpg

P5252064.jpg

P5252066.jpg

Etiketler

Güzel kamp olmuş. Gitmeyi istiyordum aslında. Cumartesi çalışınca, akşam tembellik ettim. Yola çıkmak zor geldi. Ben de Maltepe sahile inip bisikletle tur attım.

Ferhat bey,

Güzel fotoğraflara ve bizi de sıkı kampçı-karavancı olmaya doğru ailece yaptığınız teşvik ve yardımlarınıza da teşekkürler.

İlk defa gittiğimiz kutsal mekan Poyrazlar gölü kampında karavancılar ile beraber olmak çok hoşumuza gitti.

Katılımcı arkadaşlara,daha önce başka kamplarda tanıdığımız Aslan bey ve Ersin bey ile ailelerine,Tanju bey, Mutafa beye

Sanal ortamdan sonra yüz yüze de tanıştığımız ve kendilerinde memnun kaldığımız katılımcılar Bülent bey,Mehmet bey ,Ayhan bey,Ali bey ile ailelerine,Arif beye teşekkürler.

Değerli dostlarımla Poyrazlara gelerek ve burda 5 gün kaldım ve dostlarımla çok güzel günler geçirdim sonunda da ilk ben geldim enson ben çıktım bu sene bana nasip oldu gölü kapatmak..Bir kaç foto paylaşayım dedim..Saygılarımla

AKÇAKOCA 020.JPG

AKÇAKOCA 004.JPG

AKÇAKOCA 006.JPG

AKÇAKOCA 003.JPG

AKÇAKOCA 015.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR