Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,377
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''

İki fotoğrafta hareket etmişim bu bir hatadır bir daha ki sefere toplu fotoğrafı benim etrafımda çekelim,birde kampa gelirken testere aldım mı kalkmadan odunlarıda keserim böylece kendi rekorumu kırmış olurum.
Dolunay fotoğrafları çok güzel çıkmış ,yıldız gözlemciliği yanında gece fotoğraflarıda Ferhattan soruluyor,çünkü kıpkırmızı dolunay çıkmaya başladığında ben dahil 2-3 kişi Ferhat diye bağırdık.
Arif hocam,Ahmet hocam sırf merhaba demek için uğradılar bu bizi çok mutlu etti,Tanju da uğradı ama ona birşey söylemeye gerek yok sanırım,Ersin hocam da son ana kadar nerede kaldı artık diyecek kadar bizi bekletti,hee ayrıca Ersin hocam güzel bir projeye vesile oldu yeni aldığı mıknatıslı ,çakmaktan yanmalı led fenerini Ferhatın fikri ile birleştirince amacı çok güzel olan herkesin an az bir ,iki tane alacağı bir fener projesi ortaya çıktı(pover ledli),Ferhat maliyet ve yapımı konusunda çalışmalarını bitirince herkese açıklarız.Gezenbilir e has ' fer-N-ers/ FE-n-ER...' projemiz başlamıştır Ferhat a baskı yapabilirsiniz.Ayrıca Ersin hocam projeyi kapmamı engellemek için bütün fenerleri İzmit te bulduğu yerden almış alırkende beni aradı fenerlerin hepsini alıyorum diye.

Etiketler

Nefis bir hafto sonu idi bizimkisi.
Başta vesile olan Mehmet hocam dahil tüm katılımcı ve uğrayan arkadaşlara teşekkür ederiz.
Bülent bey cihaz bittiğinde patentini çinlilere satarsak getirisini nasıl bölüşeceğiz.Ona göre emek harcıyacağım.
Malum çok çalışmak istemiyorum.
slm.
ersin

mayıstosböce' Alıntı:
ayrıca Ersin hocam güzel bir projeye vesile oldu yeni aldığı mıknatıslı ,çakmaktan yanmalı led fenerini Ferhatın fikri ile birleştirince amacı çok güzel olan herkesin an az bir ,iki tane alacağı bir fener projesi ortaya çıktı(pover ledli),Ferhat maliyet ve yapımı konusunda çalışmalarını bitirince herkese açıklarız.Gezenbilir e has ' fer-N-ers/ FE-n-ER...' projemiz başlamıştır Ferhat a baskı yapabilirsiniz.

Bekliyoruz... :smiley:

Cavid Sezen

selam, resimler güzel mutlu anları anlatıyor ve beraberliği anlatıyor çok teşekkür ederim sanki oralardamış gibi oluyor insan, şu poyrazları çok merak ediyorum gelmeyi çok isterdim.

sağılar

Tüm katılımcılara selam.Çok güzel görseller ile ziyafet çektiğiniz için teşekkür ederim.Ersin beye Aslan beye,Sami beye ve can dost Tanju ya buradan merhaba demek nasipmiş.Başka bir kampta görüşme dileği ile sağlıklı ve mutlu nice kamplar temenni ederim.

Çok fazla yanınızda olamadım .Ama bulunduğum anlar hatıralarıma düşen güzel notlar arasında yerini aldı.Herkeze teşekkürler ederim.Ahmet abi sana ve yengemede çok selam.Ersin abi benim lamba hakkımı sakşa abi talep çok oşacağa benzer lambasız kaşmayayım.Bütün dostlara selam ve sevgilee.

Benim için biraz acılıda olsa(Diş ağrısından dolayı)bu seneki Poyrazlar kapanışını taptık.
Kamp ortamının keyfi ve arkadaşların sıcaklığı ağrımı hafifleten en önemli sebebdi.
Katılan ve katılamayan tüm arkadaşlara selam eder,Karadeniz turuna hazırlanan guruba
iyi yolculuklar dilerim.
Ferhat ve Ayhan beylere resimler için teşekkürler.

Geçmiş olsun Mehmet Abi. Umarım artık düzelmiştir.

mayıstosböce' Alıntı:
....hee ayrıca Ersin hocam güzel bir projeye vesile oldu yeni aldığı mıknatıslı ,çakmaktan yanmalı led fenerini Ferhatın fikri ile birleştirince amacı çok güzel olan herkesin an az bir ,iki tane alacağı bir fener projesi ortaya çıktı(pover ledli),Ferhat maliyet ve yapımı konusunda çalışmalarını bitirince herkese açıklarız.Gezenbilir e has ' fer-N-ers/ FE-n-ER...' projemiz başlamıştır Ferhat a baskı yapabilirsiniz.Ayrıca Ersin hocam projeyi kapmamı engellemek için bütün fenerleri İzmit te bulduğu yerden almış alırkende beni aradı fenerlerin hepsini alıyorum diye.

Bülent, ledli projemiz iyi sonuçlanacak. İlk testlerden başarıyla geçti. Ancak power ledlerimi bulamıyorum. Biryerlere koymuştum ama nerede. Bulunca monte edeceğiz. Fonksiyonlarında azalma değil artış olacak. :smiley:

Ferhat olaylardan beri geceleri sabaha kadar tv başındayım (utancımdan yatamıyorum),daha bugün girdim ama çok sevindirici haber çarşambaya yetiştirde Derya yı kovalarlarken farketmem kolay olsun tv de :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Ferhat olaylardan beri geceleri sabaha kadar tv başındayım (utancımdan yatamıyorum),daha bugün girdim ama çok sevindirici haber çarşambaya yetiştirde Derya yı kovalarlarken farketmem kolay olsun tv de :smiley:
:D
Derya'ya senin tepe lambasını ver şimdilik. ;)

fsirin' Alıntı:
:D
Derya'ya senin tepe lambasını ver şimdilik. ;)

Eyvalllaahhhh.http://www.youtube.com/watch?v=UHnv6tGmIGI

Ferhat bugün o fenerden bir tane daha aldım Ersin hocam hepsini almadan bir tane garantileyim,daha da var olursa yığınak yapalım.

Bülent bay Kutsal mekanımıza en son Nisan-Mayıs gibi gidilir taaa Eylül-Ekim e kadar gidilmez.Yani kısaca az kaldı sonbahar buluşmasına.

Bu kutsal sayfayı çok boşlamışız içim elvermedi.Ekim geldi çattı mazotun durumuda vahim ama yapsakmı birşeyler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR