Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,381
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

zentoz' Alıntı:
Bu görüntüler benim gibi yurtdışında yaşayanlar için işgence modunda :'(
Özgür Hocam geldiğiniz bir zaman sizi de Kutsal Topraklarımıza bekleriz,Poyrazlar a gelmek için en ufak bahaneleri bile kullanmaktan çekinmiyoruz rahat olun.

Etiketler

Mehmet hocam önerinize teşekkür ederim,Ahmet hocam ve diğer dostlarıda özledik.Ben mart ve mayıs sonlarına doğru araç muayeneleri bahanesiyle oralarda olucam,sadece küçük bir bilgi olsun diye yazdım.Yine görüşür konuşuruz.selamlar.

mayıstosböce' Alıntı:
Benim için bu kampın en güzel yanlarından biri ,tam emin değilim ama hayatımın en güzel gün doğumlarından birini yaşadım abartısız ilk 3 te kesin var ama şu an hissettiğim en iyisi olduğu.Gerçi önemli olan birisinin böyle bir cümleyi kullanabilmesidir değerliliğini önemli kılan.Sabah 6 40 gibi kapıyı açtığımda gökyüzünü gördüm altımda ne var ayağımda ne var demeden apar topar fotoğraf makinasını kaptığım gibi dşarı fırladım hemen çekmeye başladım 1-2 dk sonra arkam da kapı açıldı aynı şekilde Ferhat ta fırladı deli gibi çekmeye başladık ben hızımı alamadım ya kötü çıkarsa ya gördüğümü yansıtamazsam korkusuyla kısa bir video da çektim,aslında başka bir kamera da bizi çekse yada ağaçta ki bir kuş görse ve bu konuşan bir karga olsa ''olum siz nereye koşturuyorsunuz'' derdi kesin,bir sağa bir sola deli gibi.Video da göreceğiniz gibi fotoğraf karelerine sığmayan bir görüntü büyüklüğü vardı hatta 2 li 3 lü çektim Ferhat birleştirip bana gönderecek.

Çok güzel fotoğraflar ve video; kutlarım. :smiley:

Mehmet Hoca'm ve Enver Bey, geçmiş olsun.

Ferhat, güzel fotoğraflar için teşekkürler.

Poyrazlar, çok güzel bir köşe; görmeyenler, bir fırsat yaratıp görmeli derim. ;)

Cavid Sezen

camper_02' Alıntı:
Cavit hocam;Teşekkür ederim,Bahar yaklaşıyor,İnşallah birdahaki poyrazlar kampında
Buluşup tanışma imkanı yaratırız.

Ben de çok isterim. :smiley:

Cavid Sezen

topiği fazla işgal etmemek düşüncesi ile satır aralarındaki geçmiş olsun dileklerine teşekkür yanıtı yazmamıştım ve bu vurdumduymazlık algısına dönüşmeye başlayınca rahatsız oldum,arkadaşlar nedenini belirttiğim gecikme için özürlerimle,dilklerinize teşekkürlerimi kabul edin lütfen.

Arkadaşlar,

Kış kampı yazışmalarına http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94603 linkten devam edebilirsiniz.

Mesajım başka yere taşındığından buraya tekrar yazıyorum;

Bende ki fotoğrafların (Poyrazlar Gölü) linkini veriyorum;

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151391364873864.497760.655833863&type=1&l=c92e601e7c

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''

Arkadaşlar;poyrazlarda kamp yapmayalı(bizim için)uzun zaman oldu.
Hanımla beraber bu hafta sonu (25-26 mayıs) hem sezonu kapatır,hemde müsayit olan
Arkadaşları görme adına kamp yapmaya karar verdik,Bilgilerinize sunarız.

Sağolun,bizde sizi ve diğer dostları özlüyor ve arıyoruz.Yolu buradan geçenleri bekleriz,özellikle gelenlerde artımız olur.

camper_02' Alıntı:
Arkadaşlar;poyrazlarda kamp yapmayalı(bizim için)uzun zaman oldu.
Hanımla beraber bu hafta sonu (25-26 mayıs) hem sezonu kapatır,hemde müsayit olan
Arkadaşları görme adına kamp yapmaya karar verdik,Bilgilerinize sunarız.
Biz de bu sene en son şubatta gittik biz geliriz. :smiley:

Gece de şarkımızı söyler sezonu kapatırız. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR