Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,514
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Beklenndiği gibi güzel bir kamp olmuş. Katılanların aldıkları hazzı fotoğraflarda rahatlıkla görüyorum. Yapılan muhabbetler, kamp ateşi, sabah yakalanan gün doğumu anı, sonucu belli olmayan scrable oyunu :D
Anlatılacak, yazılacak çok şey olduğu ortada :smiley:
Mehmet abi eşinize geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorunu yoktur :smiley:
fotoğraf-video-gezi yazısı le katkıda bulunan tüm dostlara teşekkürler :smiley:

Etiketler

Aklım sizde ve Poyrazlar'da kaldı,yazmayacaktım,dayanamadım.Tadını çıkardığınız belli,bütün beraberlikler ve güzel paylaşımlar daim olsun.Antalya'dan Dostlara selam.

Yaklaşık bir haftadır benim için siteyi açmak zor.Diğer kullanıcılardada aynı sorun varmı acaba?''Gezenbilir'' önünde siyah nokta oluşuyor ve siteye erişilemiyor.

Herkese merhaba,

Pazar gününden beri kulaklarım çınlıyordu. Sabah Gezenbilir' e girince nedenini anladım.
Scrabble sonucunu Levent Abi yazmış. Çok net şekilde yenildim. Ama ben yalnız başıma yenildiğimi kabul etmiyorum. Fotograflar şahidim. Oyunun hatalı oynandığı iddialarına karşı Scrabble koyun kuralları kitapçığı kural 16' yı hatırlatmadan edemeyeceğim. İnsanın oyunu yıllarca yanlış oynadığını kabullenmesi güç oluyor sanırım. :smiley:

Çok güzel bir kamp oldu. Bülent, bizi de Gezenbilir ailesine dahil görmen bizi mutlu etti. Organizasyon ve güleryüz için herkese teşekkür ederiz. Misafirperferliği ve ikramlar için Mustafa Bey ve Ebru Hanım' a ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Zeynep & Başar

camper_02' Alıntı:
İstanbulda Karyat kamping kapandıktan sonra,en fovori yer benim için Poyrazlar olmuştur.Yaz harici(kalabalıktan dolayı) ulaşım rahatlığı,Manzarası,Güvenli oluşu,Bütün bunlara
Adapazarlı Kampçı arkadaşların güzel gönülleri eklendiğinde tadından yenmez oluyor.
Bülent;Birdahaki kampta görevimizi yaparız(ateş ve güveç)Yalnız inşallah sabah
Kahvaltısında kaymak almayı unutmuşundur,Yoksa varmıydı?
Enver bey;yaş ilerledikçe sağlık sorunlarımız artıyor,Yenge hanımada acil şifalar dilerim.
Levent;(güngör)Sağlık dileklerin için teşekkürler,Birdahaki kampta görüşmek üzere hoşçakalın.

Mehmet abi kaymak ta vardı üstelik her seferinde size almayı unuttuğum ama bu sefer unutmadığım senin sevdiğin peynirden de yedek bir kalıp vardı.

BasarGuclu' Alıntı:
Herkese merhaba,

Pazar gününden beri kulaklarım çınlıyordu. Sabah Gezenbilir' e girince nedenini anladım.
Scrabble sonucunu Levent Abi yazmış. Çok net şekilde yenildim. Ama ben yalnız başıma yenildiğimi kabul etmiyorum. Fotograflar şahidim. Oyunun hatalı oynandığı iddialarına karşı Scrabble koyun kuralları kitapçığı kural 16' yı hatırlatmadan edemeyeceğim. İnsanın oyunu yıllarca yanlış oynadığını kabullenmesi güç oluyor sanırım. :smiley:

Çok güzel bir kamp oldu. Bülent, bizi de Gezenbilir ailesine dahil görmen bizi mutlu etti. Organizasyon ve güleryüz için herkese teşekkür ederiz. Misafirperferliği ve ikramlar için Mustafa Bey ve Ebru Hanım' a ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Zeynep & Başar

Ben o oyundan sonra Zeynep hanım la herhangi bir zamanda aranız da konuşurken ' ya Bülent vardı ya' diye bir cümle geçtiğinde ' hangi Bülent scrabelımızı bozan Bülent mi' diye anılacağımı düşünüyorum.Ayrıca 16. kuralı hala sindiremedim yanlış yorumlama olacağını düşünüyorum araştıracağım.Bir ayrıca daha ,senin şansızlığına da çok üzüldüm ilk defa yenildin ama hemen hemen herlkesin önünde yenildin,bu sayfalara yazılanlarla birlikte tarihe de geçtin .

Çok güzel bir gezi olmuş. ( Belki yanlış ama Marmara grubu diyeceğim gruba gıptayla bakıyorum.
Ankara ve cevresi uyuyormu ne. Hadi ankara cevresi Gezenbilir Karavan grubu canlanın.)
Rahasızlığından dolayı katılalamayan arkadaşlara geçmiş olsun ve acil şifalar. Paylaşan arkadaşlarada teşekkürler.

Keyifli bir kamp olmuş neşeniz daim olsun....
Ah şu üşengeçlik armudun sapı üzümün çöpü derken yıllardır kağıt üzerinde yapıp bozduğum hiç bir araca sahip olamadım daha olmadı Pazar günüailecek etrafınızda dolanıp yavaş yavaş aranıza karışmak da dahi süper olurdu....
Neşeli nice kamplara ........

Kalın sağlıcakla

Süleyman bey aramızda olmak...! zaten aramızdasınız sadece yüz yüze tanışmak kaldı keşke gelseydiniz.Aracınız (karavan_camperiniz )olsun olmasın herdaim aramızda siz dahil herheze yer var.
Selamlar umarım en yakın zamanda istediğiniz yol arkadaşınıza ulaşırsınız.

Haşmet kardeşim;Hanımın durumu gayet iyi,Ev işlerine başladı,Teşekkürler.

Bülent;Kaymak afiyet olsun,Tek tesellim yanında Ahmet hocanın Gürcüstan balının olmaması.

Mehmet bey mürşide hanıma geçmiş olsun.Aman hocam kendimize bir evdekine iki gözle bakmak zorundayız.Bal içinse senin hakkın saklı kalacak.)))

Hepinize selam olsun bir kaç günden beri giremedik siteye.Bakıyorumda her şey okadar güzel olmuşki kamp ateşi Mustafanın mangalı kanatlar süper vede tabiki Gezenbilir ailesinin fotarafı çok çok güzeldi helbet bir gün bizede nasip olur sizlerle beraber olmak.Katılamayan rahatsız olan herkese geçmiş olsun diyorum. Saygılarımla

Bu güzel kampa sağlık nedenleri ile katılamayanlara acil şifalar dilerim, görsellerdende anlaşoldığı üzre çok keyifli bir kamp olmuş, buna yetişemedik birdahakine inşallah diyeyim.

paylaşımlar için ayrıca teşekkür ederim.

O doğa güzelliğine güzel insanlarda katılınca muhteşem olmuş.Bu güzellikleri bizlerle paylaşan ve katılan tüm dostlara selam olsun

Ahmet hocam;bal,kaymak işi bahane(sen yinede balımı unutma)senin güzel sohbetin yeter.
Bu arada öküz gözü kampı ne zaman? Raci hocanın Adapazarında olma zamanına denk
Getirebilirsek şahane olur,Selamlar.

Mehmet Hocam nasipse Sakaryaya döndüğümde Raci hocamlada görüşüp dağda bir kamp düzenlemeye çalışacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR