Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,646
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bir ara yürüyüşe de çıktık.

P2037396_stitch.jpg

P2037399.jpg

P2037406.jpg

P2037407.jpg

Etiketler

Akşam tekrar ateş yakıldı ve çaylar içildi. Sonra da yola koyulup dönüşe geçtik. Levent'le birlikte epeyce bir yol aldık. İzmit Batı çıkışından sonra ben mola yerinde duraklayınca, Levent'le koptuk. Daha sonra haberleşmeye rağmen bir araya gelemedik. Pendik'de bir benzincinin yanında, E5'den ayrılmakta olan Hakan'ı da yakalamış oldum. Hakan sanırım beni görememiştir. Katılan veya çeşitli nedenlerle katılamayan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz. :smiley:

P2037471.jpg

P2037472.jpg

Çok güzel bir kamp olmuş.Katılımcıların neşesi kampı yansıtıyor.Gece ateş başımı yoksa mangal başındaki sohbetimi desem bilemiyorum.Katılamıyanların içi buruktur sanırım.(kendi payıma)Görseller harika emeği geçenlere teşekkür ederim.Tanıdığım veya tanışma fırsatı bulamadığım oradaki tüm dostlara sevgi ve saygılar.

katılacağız katılamayacağız derken haftasonuna ailece grip olarak girdik, ne yapalım derken evde yatacağımıza gidip poyrazlarda yatalım deyip yollara düştük, dinlendik, temiz hava aldık, dostlarla birlikte olduk, hoş sohbetler yaptık, güzel bir kamp oldu, herkese çok teşekkürler :smiley:

Bu güzel etkinliğe katılan arkadaşları kutlarım, bizim gibi katılamayanlar özlem ile yorum ve görselleri bakmakla yetinecek, ayrıca rahatsızlıklarından ötürü katılamayan dostlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Ferhat gördüğüm kadarıyla senin gibi uçan müritler yetiştiriyorsun.Enes biraz daha uçsa karşı kıyıya konacakmış nerdeyse,John Carter gibi zıplayarak gezecek her yeri.

Güzel bir kamptı :smiley:.

Zati kötü kamp yoktur, yapılmamış kamp vardır. ;D

Gökhan çok haklısın. :D
Bizde tüm aile dostlarımızın yanında yerimizi aldık bu mevsimde böyle güzel iki günü bize yaşama fırsatını gazıyla saylayan Mehmet abiye birkez daha selamlarımızı yolluyoruz.
Poyrazlarda kamtaydık ne diyeyim daha arkadaşların görselleri herşeyi anlatıyor bence.
Kötü yanı ise ertesi sabah mesaiye başlamak . ???

İstanbulda Karyat kamping kapandıktan sonra,en fovori yer benim için Poyrazlar olmuştur.Yaz harici(kalabalıktan dolayı) ulaşım rahatlığı,Manzarası,Güvenli oluşu,Bütün bunlara
Adapazarlı Kampçı arkadaşların güzel gönülleri eklendiğinde tadından yenmez oluyor.
Bülent;Birdahaki kampta görevimizi yaparız(ateş ve güveç)Yalnız inşallah sabah
Kahvaltısında kaymak almayı unutmuşundur,Yoksa varmıydı?
Enver bey;yaş ilerledikçe sağlık sorunlarımız artıyor,Yenge hanımada acil şifalar dilerim.
Levent;(güngör)Sağlık dileklerin için teşekkürler,Birdahaki kampta görüşmek üzere hoşçakalın.

( Enver bey;yaş ilerledikçe sağlık sorunlarımız artıyor,Yenge hanımada acil şifalar dilerim.)

Mehmet bey haklısınız,en son birlikte olduğumuz güzeldere kampında Mürşide hanımla eşimin elele koşturduğu düşünülüdüğünde :smiley: yaş önemli faktör..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri