Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,519
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Keyifli bir kamptı. Hava olabileceğinin en iyisi idi. Katılan, düşünen, organize eden herkese teşekkürler. Sabah kahvaltısında lezetli bazlama (adı belki farklıdır, bilemiyorum) ikramında bulunan Yetim ailesine ayrıca teşekkür ederim.

Etiketler

yazılmamış kural budur Mehmet hocam,etkinliği başlatan ,katılamaz :( Sizi ve Mürşide hanımı en iyi anlayanlardanız,son 10 gündür bir türlü kendini unutturmayan eşimdeki bel ağrısı bizleride sonucu belli bu güzel poyrazlar buluşmasından mahrum etti.Öncelikle geçmiş olsun diyor,olumlu hava şartlarının ayrı bir güzellik kattığı bu buluşmayı gezenbilirci dostlarımızın doyasıya yaşamış olması, bizlerle paylaşmaları ile avunup,teselliyi bahara yaklaşıp gerçekleşebilecek yeni etkinliklerde bir arada olabilmekte arıyoruz.Bu arada gün doğumu,gün batımı gibi doğa olaylarını izlemekten haz duyan biri olarak gerek fotoğraflar gerek video için Bülent'e ve Kamp ortamını yansıtan Ebru hanıma teşekkürler.

Mürşide ablamıza geçmiş olsun Mehmet hocam, Enver bey sizinde eşinize geçmiş olsun dileklerimle.

Poyrazlara sayamadığım kadar çok gitmeme rağmen bu hafta lodosunda etkisiyle çok farklı ve keyifli poyrazlar kampı yaptık.
Pazar sabahı gün doğumunu fotograflayamasamda izleyebilenlerdendim gerçekten olağanüstü bir sabahtı. Scrablee oyununda
tüm desteğimize rağmen :eek: Başar kaybetti elbette üzüntülerimizin ifadesi olarak kendisine soda ikram etmeyi ihmal etmedik.

Ersin abinin yeni dizayn uçak mobilyalarından modifiye edilerek yapılan kamperi ilgiyi fazlasıyla hakedecek güzellikteydi.

Bu güzel buluşmaya fikir önderliği yapan,katılan,katılamayıp destek veren tüm dostlara bir kez daha teşekkür ederiz.

Saygı ve Selamlar.

aslanahmet' Alıntı:
Keyifli bir kamptı. Hava olabileceğinin en iyisi idi. Katılan, düşünen, organize eden herkese teşekkürler. Sabah kahvaltısında lezetli bazlama (adı belki farklıdır, bilemiyorum) ikramında bulunan Yetim ailesine ayrıca teşekkür ederim.
Hakan hocam afiyet olsun...

Hava şubat ayının ilk günleri olmasına rağmen son derece güzeldi. Özellikle pazar günü güneşin tadını çıkarttık.

Bol bol da fotoğraf çektim. :smiley:

P2027257_stitch.jpg

P2027260.jpg

P2027266_stitch.jpg

Sabah erken camdan dışarı bakınca müthiş bir gökyüzü gözüküyordu. Bülent de dışarı fırlamış fotoğraflamaya başlamıştı. Ben de yattığım eşofmanlarla üzerime bir şey almadan fotoğraf makinasını kapıp dışarı fırladım. Bu güzel görüntü 10 dakika kadar sonra bozuldu.

P2037305_stitch.jpg

P2037310.jpg

P2037312_stitch.jpg

P2037315.jpg

P2037316_stitch.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR