Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,828

Etiketler
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

neden levent geleceksiniz kamp yapacaz diye aracı hazırlamaya çalışıyom ben gelin gelin

Soğuk, kar,yağmur,güneş her durum da temzi havamı alırım kutsal mekanda diyorsun sana olsun paylaşım için teşekkürler

Umarım manzaramda ki tuhaf havayı yansıtıyor,görünce hemen dışarı çıktım ve gerçekten filmlerde ki gibi bir hava var sis , gri...

poyraz.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Umarım manzaramda ki tuhaf havayı yansıtıyor,görünce hemen dışarı çıktım ve gerçekten filmlerde ki gibi bir hava var sis , gri...
Korku filmi görüntüsü gibi. ;D

Bu manzarada bir anda ortaya Testeremen çıkar..... :D

Valla ben kardan cok gunesli havada bisiklete binmeyi istiyorum. Bu hafta kardan bu gezi haftaya kalir. Umarim gunesli olur haftaya. Yani 24 Subattan bahsediyorum.

Arkadaşlar;İstanbuldaki güneşli havaları görünce hanımla içimiz kıbırdanmaya başladı,hafta sonu için(cumartesi-pazar)Poyrazlarda kamp yapmaya karar verdik.Müsayit olan dostları aramızda görmek dileğiyle hepinize selamlarımızı sunarız.
Not:Yağmurlar yağsada hoş yağmasada.

camper_02' Alıntı:
Arkadaşlar;İstanbuldaki güneşli havaları görünce hanımla içimiz kıbırdanmaya başladı,hafta sonu için(cumartesi-pazar)Poyrazlarda kamp yapmaya karar verdik.Müsayit olan dostları aramızda görmek dileğiyle hepinize selamlarımızı sunarız.
Not:Yağmurlar yağsada hoş yağmasada.

Mehmet Agabey ben de kivranip duruyorum. Gunesli olursa hava cuma aksamindan orada olacagiz. Hava durumu yagmur diyor ama ben yine de israrciyim. :D

Mehmet abi selamlar.İnşallah diyorum iş durumlarını ayarlayabilirsek katılmak isteriz.

Mehmmet Hocam 12 ye doğru oradayız kahvaltı etmeyin,beraber ederiz.Ya insel cumadan gelirsen haberim olsun,cumartesi sabahı dr de işimiz var ama öğlene yine orada olurum.Evvvet Poyrazlar kazanını İnsel hazırlamaya başladı, Mehmet hocam da kaynatmaya ,hayırlı olsun,2 çuvalda ben getireyim.

Cuma günü dersim yok,(buradan haberim olursa)gelenlere eşlik edebilirim.Cumartesi içinde düdüklüde köy tavuğu ayarlamaya çalışacağım.(olmazsa çiftliğe razı olucaz)Bekliyoruz, hoş ve sefa gelirsiniz.Selam ve saygılar.

Mehmet hocam gerekebilir bana telefonunu inselinal@gmail.coma gonderir misin?

İnsel yanlış yere zorluyorsun,güneş topla bizim için.

Hem güneşli olursa Taiga da gelir gelemesede ağlar.

Screenshot_2.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR