Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,800
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Cumartesi sabah sekiz gibi Bülent'in uygun gördüğü kamp alanına çekme karavanı yerleştireceğim.Akşamda muaynehanedeki işlerimizi toparlayıp altı gibi kamp alanına karavanımıza geleceğiz.Bu sefer aksilik olmaz ise çocuklarla birlikte gece karavanda kalacağız.
Ayrıca benim gibi hymer çekme karavan sahibi Fethi ve Başar Beyler karavanları ile bir engel çıkmaz ise ile katılmayı düşünüyorlar.Kampa katılacak olan arkadaşlara Sakaryalı gezenbilir karavacılar olarak hoş geldiniz diyoruz selamlar...

Etiketler

Pastırma, sucuk, tavuk....gırla gidiyor da bunların yanına ne koyacaksınız; yalnız gitmez bunlar?.. ;) :smiley:

Cavid Sezen

Cavit hocam;Tamyağlı ezine beyaz peynir,sonbahardan beri sakladığım kavunum var.gerisini tahmin edersin.
Yakın olsaydınız sizlede tanışma fırsatımız olurdu,Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Poyrazlar mesire yerini işleten Ayhan Tank Bey ile yaklaşık iki saat önce görüştüm.Öncelikli isteğim kamp yerimize elektrik oldu.Kendileri kamp alanımıza cumartesi günü geçicide olsa elektrik vereceğini.Daha sonra ise bizim belirleyeceğimiz iki kamp bölgesine karavancıların faydalanması için elektrik panosu yerleştireceği sözünü verdi.
İşletme sahibi elektrik isteyen arkadaşlardan günlük 10 lira talep ediyor.
İşletmenin nizamiye kapısı tel nosu:0264 3340424
Ayhan Tank:0532 324 6626
Aydın Tank: 0532 6458541

camper_02' Alıntı:
Cavit hocam;Tamyağlı ezine beyaz peynir,sonbahardan beri sakladığım kavunum var.gerisini tahmin edersin.

Güzeeell!.. ;D

camper_02' Alıntı:
Yakın olsaydınız sizlede tanışma fırsatımız olurdu,Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Bir gün mutlaka!... :smiley:

Cavid Sezen

Poyrazlar köyü girişinde aşağıda fotoğraflarını yayınladığım Zeynep Market kamp yolunun girişinde olup benim amcamın kızı tarafından işletilmektedir.
Kampa gelecek karavancı arkadaşlar arzu ederllerse ekmek su çay vb ufak market ihtiyaçlarını karşılayabilirler.Acil durumlarda ihtiyaç malzemesini aşağıdaki telefon numarasından kamp alanına isteyebilirsiniz eğer eşi müsait ise servis yapabilir.
Aynı zamanda marketin şirin kafeteryasında köy kahvaltısı hizmetide vermektedir.Herkese selamlar.
Market tel 0538 9509953

150036_169734266383400_100000404830935_418239_6585457_n.jpg

z1.jpg

bbbb.jpg

mmm.jpg

Sevgili dostlar,gözden kaçmış olabilir(özellikle İnsel hocam) cuma günü boş olduğumu yazmıştım.Gelen olursa öğleden sonra hazırliklarımı bitirip eşlik edebilirim.Bilginize.Selamlar.

Raci Hocam gercekten gozumden kacmis. Son durumda İzmitte bir gece kalip sabah oraya geliyoruz. Sevgiler.

Son durum budur .

Ben öğlen 12-1:00 civarı orada olurum diye planlıyorum.

Screenshot_1.png

Dostların sohbetini ve kamp ateşini özlemişim,yarın yolda olacağım.
Görüşmek dileğiyle.

Gelişinizi duymak ne kadar güzel,buyurun.Bunun tadı dotlarla.Görüşmek üzere,selam ve sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR