Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,786
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

seyyah54' Alıntı:
.Levent beni çatlatmak içinmi o tavukları üst üste koydun.

tango' Alıntı:
Levent çaydan sonra tenekede tavuğuda menüsüne ekledi ama iki butlu tavuklar yetmedi (buttan nasiplenen özel kişilerden biriyim ama ...).
İşte aslında tam anlatamıyorum ' O ; derece kötüydü :D yaniii.

kampda iki süpriz beni bekliyordu biri Haşmet hocam, ikincisi teneke tavuğu, arkadaşlar organize olmuş ve hazırlık yapmışlar bizede pişirmesi düştü :smiley: , ben Aydından geçerken görüşememiş tanışamamıştık, kısmet poyrazlara imiş :smiley:
en gırgırı tavukları paylaştırırken oldu, dört but için kurra çekildi, tavukları geciktirelim kişi sayısı azalsın diye çok mucadele ettik ama Haşmet hocam otobüsü kaçırırım ama tavukları yemeden gitmem dedi ;D çaresiz yetişdirdik, tabi tavuğun yanındaki bulgur pilavıda şahane idi Mürşide ablanın ellerine sağlık, Raci hocamında kesesine bereket ;)
pazar günü ise Mehmet ağbinin güveci damaklarımızı şenlendirdi, ellerine sağlık,
poyrazlar bereketli topraklar yiyecek içeçek ve sohbetler boldu, hatta Bülent bile çay demledi ;)
bazı arkadaşlarda karavanımız eskimesin diye karavansız geldiler benden duymamış olun ;D

2012 kamp sezonunu çok güzel bir şekilde açtık arkadaşlar, inşaallah böyle devam eder, en kötü günlerimiz böyle olur :smiley:

tavuklar,tatlılar,ikramlar ve sohbetler için herkese ayrı ayrı teşekkürler

Etiketler

Poyrazlar kampı resimleri ve anılarına bende sevgili Levent abinin fotosunu koyarak başlayacağım.Muaynehanede fırsat buldukça devamı gelecek.Öncelikle dünkü havaya bakın bu sabah ki havaya bakın kampımızın nasıl geçtiğini tahmin edin derim selamlar..

DSC01716.JPG

Kamp hiç plan proje olmamasına rağmen çok güzeldi,Mehmet hocama teşekkür ederiz bu kıvılcımı yarattığı için.Herkeste kışın verdiği bir bıkkınlık vardı bu 2 günlük küçük kaçış sanırım herkese çok güzel geldi,yeni arkadaşlar tanıdık,bu arkadaşları sık sık aramızda görmeyi isteriz.
Buralpdi bir kısmını söylemiş,ben İnsel in arkadaşına elektrik lazım olacak sanırım dediğimde Mustafa nın oraya elektrik çektirmesi çok hor a geçti ayrıca teşekkür ederim.
Kampta ki standart dışı olaylarda oldu,mesela endemik bir tür olan tavukus bitkisi,üst üste geçmiş iki tane bulduk,erken gelen güneşe aldandığı için hemen açmış,bizde bu soğukta kuramasın diye üstüne teneke geçirdik,üşüdüklerini düşünerek yandan ateş verdik,bu kurtarma çabalarını Buralpdi yönlerdi.Güzelce ısındılar sanırım.
Mürşide ablaya klasik güveç-bulgur ikilisinin yanına eklediği hamur tatlısı için,
Mustafa ya da Pazar günü herkese pişirdiği köfteler ve sabah hamur kızartması için ,
Raci hocama tavukus lar için,
Yaşar bey getirdiği tanışma tatlıları için çok teşekkürler.
Taa uzaklardan gelip yakacağımız oduna kadar yardımını esirgemeyen drares e ayrıca teşekkürler.Bizde onunla ve eşiyle kutsal topraklar da canlı canlı tanışmaktan çok mutluyuz.
Unuttuklarım olabilir ( özellikle İnsel den aldığım tavuklar,asli görevini tam yerine getiren Buralpdi ama bir ara baktım semavere ilave edeceği suyu alev çıkan yere dökmeye çalışıyor hemen müdahale ettim,ondan sonra devreye ben girdim)kusura bakmasınlar.

şubat 25-26 2012 poyrazlar 004.JPG

şubat 25-26 2012 poyrazlar 008.JPG

şubat 25-26 2012 poyrazlar 015.JPG

şubat 25-26 2012 poyrazlar 031.JPG

şubat 25-26 2012 poyrazlar 018.JPG

Sanırım tescillendi artık; "Poyrazlar, seninle kimse başa çıkamaz!.." :D ;D

Her türden emek (düşünce, düzenleme, katılma, yemek, fotoğraf...) sahibi olan arkadaşlara kocaman bir sağolun... :smiley:

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Sanırım tescillendi artık; "Poyrazlar, seninle kimse başa çıkamaz!.." :D ;D

Cavid Sezen

Herkes kabullendide Cavid hocam benim Eberspaher kabullenemedi :D son 3 Poyrazlar kampımda inatla ve yine çalışmadı,
Leventin sıcak su torbası olmasa :-\ sabaha kadar donabilirdim.
Şehir içinde,yolculukta giderken gelirken açtım çalıştı ama Poyrazların tabelasını görünce çalışmıyor. Bende ceza olsun
diye cihazı söküp Bülente hediye etmeyi düşünüyorum :D artık nasıl ikna eder bilemem.

Tüm arkadaşlarımızın, muhabbetlerinin daim olmasını dilerim. Sizlerin gülen yüzlerinizi gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz.
Haşmet kardeşimin ateş başındaki keyfine ve gülümseyen mutlu yüzüne bakınca, o kadar yolu boşuna gitmediği anlaşılıyor.
Belki bize de kısmet olur bir gün... Sevgi ve saygılarımla....

Güzel bir kamp olmuş, gelemedik bir dahakine kısmet olur inşallah.

Bu kampın benim için en mutlu yanı çekme karavanların katılması oldu.Bu vesile ile davetimize icabet ederek çekme karavanların kampinglerin yerleşik sakinleri olmadığını gösteren sevgili Fethi Bey ve eşine yine sevgili Başar Bey ve eşine çok teşekkür ediyorum.
Yine pazar günü kampımızı katılan sevgili Yaşar Abi ve eşine teşekkür ederim.
Bu kampın en hoş süprizi Aydın'dan gelerek kampımıza iştirak eden gezenbilir'den Sevgili Haşmet Bey ve eşi oldu.Böylece yıllardır sanal dünyadan tanıştığımız telefonlaştığımız bir arkadaşımızı ve eşini görmüş olduk.
Kampımızın devamlı sakinlerinin yanında Sevgili İnsel Bey ile'de ilk defa tanışmış oldum.Katılan herkese sevgi ve saygılar.

DSC01718.jpg

Grup fotoğrafına bakınca mutluluk bu diyorum,fotoğraf makinasının arkasında kimse yok bizi güldüren.

Bu kampta o kadar yoğun bir yemek trafiği yaşadık ki anlatamam,çay içecek yer kalmadı desek sanırım durumu anlatır,sıralama şöyle.

Kahvaltı-Mustafa nın yaptırdığı hamur işi-Mustafanın yaptığı mangal-Yaşar bey in ikramı tatlı-İnsel in yaptığı tavuk mangalı-güveç-un tatlısı-

meyva-çay,arada içilenleri saymıyorum,bu sıralamalar arasında 15 dk ya var ya yok inanın,bir tek hamur işi ile mangal arasında 45 dk-1 saat

vardır,insanlar son anlara doğru çaydan kaçar olmuştu.

güngör' Alıntı:
Herkes kabullendide Cavid hocam benim Eberspaher kabullenemedi :D son 3 Poyrazlar kampımda inatla ve yine çalışmadı,
Leventin sıcak su torbası olmasa :-\ sabaha kadar donabilirdim.
Şehir içinde,yolculukta giderken gelirken açtım çalıştı ama Poyrazların tabelasını görünce çalışmıyor. Bende ceza olsun
diye cihazı söküp Bülente hediye etmeyi düşünüyorum :D artık nasıl ikna eder bilemem.

Bunun sonu, Trumatic E 2400 gibi geliyor bana; şöyle diyebilirim artık bu durumda, "bi seneee, bi bene!.." :D (Bir sana, bir bana)

Cavid Sezen

Kışın ağır ve yorucu temposundan iki günlükte olsa kaçabilmenin ve dostlarla biraraya gelebilmenin keyfini
yaşadık ve pazar günü güneşle uyanmamız keyfimizi birkaç kat artırdı.
İlk defa sayı olarak çekme karavancılar bukadar kalabalık biraraya gelebildik ve doğal olarak benim ilgim çekme
karavan sohbetlerine takıldı birde 3 hymer karşımıza sıralanınca seyri doyumsuzdu.
İlk defa bizlerle kamp yapan arkadaşlarımız kadar yıllarca yazıştığımız ancak biraraya gelemediğimiz dostlarıda
aramızda görmekten çok mutlu olduk.
Kamplarımızın vazgeçilmezi ritüellerimiz malum kamp ateşinde mısır patlatıldı,güvecimiz yendi ve bir ilk olarak
tenekede tavuk pişirildi dört butun biri tüm engellemelere rağmen benim tabağımdaydı :D
Aramızda olan, gelemeyip gönlü bizlerle olan tüm dostlara teşekkürler.

Arkadaş ,boşa dememişler ,Kısmetsiz dayak bile yenmez diye.Ön yazışmaları okuyup tüm hazırlıklarımı yapmışken (günlerce yaptığım hazırlık fotoda görünmekte)İstanbul dışında vefat eden bir ahbabımızın vasiyeti gereği istanbul'a defni gerekti,bu sebepten katılamadım.Kısmetse yeni bir buluşmayı kaçırmamak adına hemen check-up randevusu aldım(ne olur ne olmaz fırsatı toptan kaçırmakta ihtimallerin içinde).Yeniden hazırlanmak biraz meşakkatli olacak ama katlanacağız.İnanın aranızda imişçesine mutlu oldum sezon açılış kampınıza.

002.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR