Bu özel fotoğrafı çekmek için, kimbilir kaç yüz km yol yaptı Bülent!..
Takılma bir yana ama böyle anları yakalamak çok zor, çok emek gerekiyor; emeğin için sağolasın Bülent.
Masamda çalışırken birader, Bülent tarlalara bak dedi,kafamı 45 derece çevirdim manzarayı görünce hemen fotoğraf makinasını aldım,camı açtım ve çektim,nasıl yorulduğumu anlatamam.Dile kolay tam 45 derece açı ile çevirdim başımı.
Masamda çalışırken birader, Bülent tarlalara bak dedi,kafamı 45 derece çevirdim manzarayı görünce hemen fotoğraf makinasını aldım,camı açtım ve çektim,nasıl yorulduğumu anlatamam.Dile kolay tam 45 derece açı ile çevirdim başımı.
Bülent, ne demek "Dile kolay tam 45 derece açı ile çevirdim başımı". Bak, cam açma ve fotoğraf makinasının butonuna basma işlerini de yapmışsın. Bu kadar alçak gönüllülük yapıp, kendine haksızlık ediyorsun. ;D
Az sabredin tezcanlı öncü birlikler mutlaka vardır kutsal mekanımızla ilgili son durumların bilgisini verecek .
Buralar nasıl mı,buralar harika harika,derya ya dedim(haftasonu tenis musabakası var bizim)haftasonu sorun çıkmazsa Poyrazlara kampa gidebilirim.