valla ne güzel olur Bülent,
sende ibişe ayaklarını uzatırsın bir elinde börek bir elinde çay,
ooooohhh yan gel osman
hatta hiç zahmet etme biz gelir seni evden alırız
;D
Levent gelmeyi çok isterdik, bir daha ki sefere karavanımızla gelip Poyrazlar'ı doyasıya yaşamak dileğindeyiz
Bir gün oralarda tekrar buluşup, tenekede tavuk keyfini hep birlikte yaşamak hayaliyle...
Geçen ki kamp için aldığım sucuğun yarısı hakkın rahmetine kavuştu,5dk önce arkadaş aradı abimle birlikte sucuğu aldığım yere yemeğe gidiyorlar 1 tane sipariş verdim ,bari evdeki ni rahat rahat yiyeyim.
Ferhat Buralpdi nin gelmesi yetmiyor ki,erken kalkması da gerekiyor,onun sucuk yiyememesi kampa gelmemesinden değil kalkamamasından,sor bakalım Güngör sucuk piştiğinde sucuksuz kalıyormu yani neymiş annem abaza güner sözü ile ''ağzını açacağına gözünü açacaksın''(bizim jargona bu şekilde girdiği için tam adıyla kullanmam gerekiyor)
Buralpdi daha bir sefer kalkamadı ki.Bunun iyi yanı ne biz kahvaltımızı ediyoruz keyifle ibiş keyfini yapıyoruz çayımız tam bitiyor Buralpdi kalkıyor eee onun çayıda çok kıymetli oluyor bizim için.
Aşşağıda ki foto da daha ilk Poyrazlar kampımızdan diye hatırlıyorum,2009 da hemen hemen herkes ilk defa o zaman tanışmıştı.Sucuk kardeşliği daha o zaman etkisini göstermeye başlamıştı.
Poyrazlar Poyrazlar Poyrazlar , neden hep Poyrazlar bilmeyen bilmez bizim Gezenbilir karavancıları ilk olarak tanıştığımız buluştuğumuz yer.Burada neler yaşanmadı ki kimler tanışmadı ki ilk geziye bakabilirsiniz.
o teklife bakarak 2013 te de yaptığımızda 7.kez gelen arkadaşı Poyrazlar hacısı olarak onaylayacağım niye ben onaylayacağım çünkü ben seçilmiş kişiyim.