Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,595

Etiketler

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

güzel bir kamp oldu, hava çok güzeldi, katılan arkadaşlara çok teşekkürler, ikramlar harikaydı hatta ve hatta Bülent'ten tam altı dilim sucuk yemek bile nasip oldu,
bendeki resimler :smiley:

DSC_0134.JPG

DSC_0133.JPG

DSC_0132.JPG

Ebru Yetim' Alıntı:
Levent bey , ben tıklayınca izleyebiliyorum. Neden olduğunu anlayamadım.

evde seyredemedim, şimdi iş yerinde de seyredemedim, ie-chrome-mozilla açmıyor uygulama istiyor bendemi hata var bilemiyorum, selamlar

buralpdi' Alıntı:
evde seyredemedim, şimdi iş yerinde de seyredemedim, ie-chrome-mozilla açmıyor uygulama istiyor bendemi hata var bilemiyorum, selamlar
Bende de çalışmıyor. Sanırım *.3gp video formatından kaynaklanıyor olabilir. Sağ klik farklı kaydet seçeneği de kayıt almıyor. Bilgisayara kaydedebilirsek izlemek mümkün olacaktır. ::smiley:

Değerli dostlar hepinizi kutluyorum süper bir hafta sonu olmuş .Ama ne varki hepiniz yakın yerlerdesiniz ha dedimmi beraber olabiliyorsunuz ama gönüller bir .Her şey çok güzel vidiolar çok güzel bende sorun yok açıyor mısır patlatmak ve o ateşin üstündeki güveç neyse süper görünüyor hepinizi kutluyorum iyiki bu Gezenbilir ailesi var böyle bir etkinlik anacak burda Gezenbilirde yaşanır Allah huzurumuzuı bozmasın Saygılarımla

gönen kaplıcası 005.JPG

Poyrazlar da kötü bir kamp yapalım oraya bir daha gitmem yine mükemmel bir hava yine mükemmel bir ortam.
Cumartesi biz oraya vardığımızda önümde Buralpdi ler vardı Mustafa da karavanı yanaştırıyordu.Hemen hemen herkes aynı anda geldi sayılır en sonuncu Ahmet hocam ve eşi geldiler ellerinde bir kasa ayva ile .

Ben bir ara toplu fotoğraf çekerken araya bir tane holigan girdi.

010.JPG

045.JPG

050.JPG

052.JPG

Ekli dosyalar

• 009.JPG
    009.JPG
    103.6 KB · Görüntüleme: 125

Benim için bu buluşmanın en güzel tarafı sevgili Mehmet abi ile pazar sabahı balığa çıkmak oldu.Erken saatte 5:30 da kalktık gölün karşı yakasındaki bahçemizin alt kısmında bulunan kayığımıza bindik.Saat 6.00 gibi gün aydınlanmadan oltalarımızı atmış idik.Günün en keyifli
anı ise yaklaşık 1.250 kg lık bir turna balığının Mehmet abinin oltasına vurması oldu.Tabiki Mehmet abimiz bir hamle ile balığı kayığın içine attı.Sabah 6:00 ile 9.00 arasında elli kadar gömme balığı ile turna tutmuş olduk.
Balık dönüşü bizi kamp yerinde arkadaşlar bekliyor idi.Ancak meraktanmı yoksa boş döneceğimizi tahmin edip bizimle gırgır geçmek içinmi bilemedik doğrusu :smiley:.Tuttuğumuz balıkları çimenin üzerine serince arkadaşlar da tebrik ettiler.
Saat 3:00 gibi balıları pişirip herkese tadımlık tattırdık.Katılan bütün arkadaşlara selamlar sevgiler...

DSC08259.JPG

DSC08258.JPG

DSC08257.JPG

DSC08256.JPG

DSC08255.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR