Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,661
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

mayıstosböce' Alıntı:
Hee gerçekten giderse bende taaa burdan taşımayım, nedersin Buralpdi sende semaveri getirsen acaba bu böreklerle gider mi.

valla ne güzel olur Bülent,
sende ibişe ayaklarını uzatırsın bir elinde börek bir elinde çay,
ooooohhh yan gel osman
hatta hiç zahmet etme biz gelir seni evden alırız
;D

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
ayağa kalktı bile, yatması gerekiyor ama eski kadın söz geçmiyor :smiley:
valla gel teneke tavuğu yapalım ;D
Levent gelmeyi çok isterdik, bir daha ki sefere karavanımızla gelip Poyrazlar'ı doyasıya yaşamak dileğindeyiz :smiley:
Bir gün oralarda tekrar buluşup, tenekede tavuk keyfini hep birlikte yaşamak hayaliyle...

Bugün Poyrazlar bol güneşli bol bulutlu.

0022.jpg

Screenshot_3.jpg

istanbul daha iyi gözüküyor gel bu haftasonu maltepede toplaşalım kamp yapalım ;)

mayıstosböce' Alıntı:
Bugün Poyrazlar bol güneşli bol bulutlu.
Ne güzel bir güneş böyle. ;D
buralpdi' Alıntı:
istanbul daha iyi gözüküyor gel bu haftasonu maltepede toplaşalım kamp yapalım ;)
Levent bu haftada gitmezsek Bülent bütün sucukları Poyrazlardaki kısa bacaklı köpeğe yedirir ona göre. ;)

Geçen ki kamp için aldığım sucuğun yarısı hakkın rahmetine kavuştu,5dk önce arkadaş aradı abimle birlikte sucuğu aldığım yere yemeğe gidiyorlar 1 tane sipariş verdim ,bari evdeki ni rahat rahat yiyeyim.
Ferhat Buralpdi nin gelmesi yetmiyor ki,erken kalkması da gerekiyor,onun sucuk yiyememesi kampa gelmemesinden değil kalkamamasından,sor bakalım Güngör sucuk piştiğinde sucuksuz kalıyormu yani neymiş annem abaza güner sözü ile ''ağzını açacağına gözünü açacaksın''(bizim jargona bu şekilde girdiği için tam adıyla kullanmam gerekiyor)
Buralpdi daha bir sefer kalkamadı ki.Bunun iyi yanı ne biz kahvaltımızı ediyoruz keyifle ibiş keyfini yapıyoruz çayımız tam bitiyor Buralpdi kalkıyor eee onun çayıda çok kıymetli oluyor bizim için.

Aşşağıda ki foto da daha ilk Poyrazlar kampımızdan diye hatırlıyorum,2009 da hemen hemen herkes ilk defa o zaman tanışmıştı.Sucuk kardeşliği daha o zaman etkisini göstermeye başlamıştı.

poyrazlar kampı  2009-10-18 001.jpg

O gün nasılda gövdeye indirilip rahmete kavuşmuşlardı Adabazar sucukları :D buralpdi ozamanlar çekiçlerden ve vidalardan
beste yapma telaşındaydı.

gelsekde nasılsa yiyemeyeceğiz onun için bir anlamı yok adabazarı sucuklarının ;)

Poyrazlar Poyrazlar Poyrazlar , neden hep Poyrazlar bilmeyen bilmez bizim Gezenbilir karavancıları ilk olarak tanıştığımız buluştuğumuz yer.Burada neler yaşanmadı ki kimler tanışmadı ki ilk geziye bakabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40978.0

İlk gezinin sonunda Taiga nın bir teklifivar...

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    28.3 KB · Görüntüleme: 128

mayıstosböce' Alıntı:
o teklife bakarak 2013 te de yaptığımızda 7.kez gelen arkadaşı Poyrazlar hacısı olarak onaylayacağım niye ben onaylayacağım çünkü ben seçilmiş kişiyim.
Ooooo yediyi geçeli çok olmuş. 2009'dan bu yana 8 olmuş. Dokuzuncuyu planlıyoruz. :smiley:

camper_02' Alıntı:
Tanjudan haber alamıyoruz,ağilecek yurtdışına yerleşmiş olabilirlermi aceba?

Tanju'ya telefondan iki gündür ulaşılamıyor msj alıyorum, inşaallah kötü bir şey yoktur

arkadaşlar ne yapıyoruz poyrazlara gidiyormuyuz, kimseden ses çıkmıyor, iptalmi
gidiliyorsa cuma gidecek varmı

Cumartesi akşamı gitmemiz gereken bir düğün var. Biz gelemiyoruz. Belki pazar, günü birlik gelirim.

Arkadaşlar hayattayım halen Adabazarında ikamet ediyorum .Böğrek görselinden sonra yaptığım hatayı anladım o fotoğrafta zaten alıntıydı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri