Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,656
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar Ferhat la da ayak üstü Antalya da da konuştuğumuz gibi bir KT zamanı yaklaştı sanırım,hava durumuna bakarsak ya Kasım 2-3 yada 10-11 gibi gitmezsek ondan sonra ki haftalar artık kış havası olacak isteyen varsa bana olan uzaklığına rağmen gelmeye çalışırım ama söz veremiyorum her iki hafta sonu için riskim var en kötü cumartesi akşamı yetişirim(İstanbul) en azından siz keyfini sürün isterim,2012 KT sezon kapanışını yapalım.
10-11 kasım bize de uygundur. :smiley:

Poyrazlar kış sezonu açılışını yapalım. ;)

Levent, kayınvaliden için geçmiş olsun diliyoruz. :(

Etiketler

fsirin' Alıntı:
10-11 kasım bize de uygundur. :smiley:

Poyrazlar kış sezonu açılışını yapalım. ;)

Levent, kayınvaliden için geçmiş olsun diliyoruz. :(

Haklısın kış sezonu açılışı yapalım ;)

Burada ara ara çiseleyen yağmur var şu anda yerler kuru ,hava sıcaklığı 17 derece ,Mustafa sabahleyin kamp yerini gezmiş yerler çamur değilmiş,hava durumu da şöyle.Niyet sizlere kalmış bize fark etmez biliyorsunuz sizler için 10 km her zaman gideriz.

Screenshot_8.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Burada ara ara çiseleyen yağmur var şu anda yerler kuru ,hava sıcaklığı 17 derece ,Mustafa sabahleyin kamp yerini gezmiş yerler çamur değilmiş,hava durumu da şöyle.Niyet sizlere kalmış bize fark etmez biliyorsunuz sizler için 10 km her zaman gideriz.
Meteorolojik durum pek keyifli görülmüyor. Bilemiyorum ertelesek mi. :-\

Sakarya_Meteor.jpg

Yandex_Adabazar.jpg

Mehmet abi ile de görüştüm benim açımdan sorun yok karavana odunları attım yola çıkacak gibi hazırlık yaptım ,hava durumuna da bakmama gerek yok kar da olsa gelirim dedi ama yaşlılar (Buralpdi) üşüyorlarsa ne olur öteleyelim öteleyelim diyorlarsa o zaman öbür haftaya öteleyelim de dedi.
Yani Levent mutlaka o sucuktan yiyeceğim diyorsun .Eğer çoğunluk aynı fikirdeyse ve gelme ile ilgili başka paylaşım görmediğimden öteleyelim fikri ağır basıyor.Önümüzde ki hafta karda yağsa yapalım o zaman.

Bir kasa odunda benden.Cumartesi anma programından sonra katılabileceğim.Takip.

Ahmet hocam 17-18 kasımda havaların daha iyi olmasından ve bazı arkadaşların özel durumlarından dolayı 17-18 Kasım a erteledik.

mayıstosböce' Alıntı:
Ahmet hocam 17-18 kasımda havaların daha iyi olmasından ve bazı arkadaşların özel durumlarından dolayı 17-18 Kasım a erteledik.

hayırlı olur inşaallah ;D

Arkadaşların genel eğilimi ertelemekten yana olduğu için,Bende yüklediğim
Odunları tekrar indirerek haftayı beklemeye karar verdim.(Böylece levent kardeşimizide üşütmeyiz)
Herkese selamlar.

Bülent senin verdiğinde 17-18'de yağış var. Ben de yandex'e baktım orada ise yağış yok diyor. Meteor'da ise 5 günden sonrası yok. Bülent hava durumuna sen nereden bakıyorsun. :-\

Clipboard01.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri