Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,266
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Accuweather http://www.accuweather.com/tr/tr/sakarya/320547/november-weather/320547

Etiketler

Yufkaları - Dereotlarını veLorları alıp gidin yahu.

;D

Su Böreği yaparsınız.

Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı..

100_2186.JPG

tango' Alıntı:
Biz terciği böğrekten yana yapmıştık ama erteleme olunca mecbur hepsi bize kaldı..
Eh... gezide bulunduğumuz Antalya'da,kayınçonun oğlu Hala bize börek yap deyipte,pazılı arnavut böreği yememiş olsaydım tesadüfen...Size bu yebeni diyen Böğrek fotosunun hesabını sorardım Tanju bey :D

Levent geçmiş olsun, umarım kayınvaliden iyileşmiştir. :smiley:
Tanju o böreğe Aydın'dan ben bile talibim, senin işin zor :D

drares' Alıntı:
Levent geçmiş olsun, umarım kayınvaliden iyileşmiştir. :smiley:
Tanju o böreğe Aydın'dan ben bile talibim, senin işin zor :D

ayağa kalktı bile, yatması gerekiyor ama eski kadın söz geçmiyor :smiley:
valla gel teneke tavuğu yapalım ;D

Tanju sen nasıl bir gaflete düştün ki bu fotoğrafı koydun,işin çok zor.

camper_02' Alıntı:
Tanju; Merak ettiğimkonu,Sizin börekler sabah kahvaltıda çayla gidermi?
Giderse İstanbuldan boşuna kahvaltılık taşımayalım selamlar.

Hee gerçekten giderse bende taaa burdan taşımayım, nedersin Buralpdi sende semaveri getirsen acaba bu böreklerle gider mi.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR