Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,656
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Arkadaşlar Ferhat la da ayak üstü Antalya da da konuştuğumuz gibi bir KT zamanı yaklaştı sanırım,hava durumuna bakarsak ya Kasım 2-3 yada 10-11 gibi gitmezsek ondan sonra ki haftalar artık kış havası olacak isteyen varsa bana olan uzaklığına rağmen gelmeye çalışırım ama söz veremiyorum her iki hafta sonu için riskim var en kötü cumartesi akşamı yetişirim(İstanbul) en azından siz keyfini sürün isterim,2012 KT sezon kapanışını yapalım.

Screenshot_3.jpg

Etiketler

Valla bir şey söylemeye korkuyorum gönlümden bir Poyrazlar geçiyor ama her an her şey olabilir. :-\

Şair ne demiş beni bu havalar mahvetti.....

Selamlar......

tamercetin' Alıntı:
Valla bir şey söylemeye korkuyorum gönlümden bir Poyrazlar geçiyor ama her an her şey olabilir. :-\

Şair ne demiş beni bu havalar mahvetti.....

Selamlar......

bu aralar bende senin gibi oldum Tamer ben de yazmaya korkuyorum, son anda birşeyler çıkıyor :smiley:
bence kasım 10-11 daha uygun olur

Poyrazlari ve dostlari cok ozledim. Hadi yapalim bir manevra. Bakmayin ben de surprizi bol gunler yasiyorum. Ama gelmek icin elimden geleni yapacagim.

Son durum bahar sezonunu kapatmak için iyi gözüküyor.Gelmeyecekseniz Thin lizy konserine gideceğim ona göre.

Screenshot_5.jpg

Olayı netleştirelim;Eşim ve ben cumartesi öğleye doğru ( İki çuval odun,Tenekeden soba ve güvecimizle birlikte) poyrazlarda olacağız herkese selamlar.

kayınvalide bu çarşamba ameliyat olacak, büyük ihtimalle gelemeyiz

camper_02' Alıntı:
Olayı netleştirelim;Eşim ve ben cumartesi öğleye doğru ( İki çuval odun,Tenekeden soba ve güvecimizle birlikte) poyrazlarda olacağız herkese selamlar.

Levent geçmiş olsun.Dün büyük bir kangal sucuk almıştım,en güzelinden hemde ,aldığımda da seni düşünerek aldım ama hak yandı bunun içinde üzgünüm.
Cuma dan gelin Mehmet hocam.Derya ile dün konuştuğumuzda öyle karar verdik,Mehmet hocamlar cumadan gelsin diye,hatta Derya ya göre siz sabahtan gelecekmişsiniz bizde kahvaltı (ben işte olacağım siz keyif yapın)sonra akşama Poyrazlar :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Levent geçmiş olsun.Dün büyük bir kangal sucuk almıştım,en güzelinden hemde ,aldığımda da seni düşünerek aldım ama hak yandı bunun içinde üzgünüm.

sağolasın Bülent,
şanssızlığıma hiç şaşırmadım(sucuk için) ;D

camper_02' Alıntı:
Levent kayın validene sağlıklar dileriz.

tango' Alıntı:
Levent geçmiş olsun acil sifalar dileriz

Mehmet ağbi Tanju çok teşekkürler

Levent geçmiş olsun diyorum.
Cumartesi günü muayeneye hasta randevusu almayıp.
Sabah balığı çıkar saat 12 gibi de karavanı alıp kamp yerine konuşlanırım diye
Düşünüyorum.
Enes'in dershanesi Cumartesi saat birde bitiyor.Ebru onu alıp Cumartesi öğleden sonra kamp yerine gelecek.Ayrıca bu kamp kayınpeder ve kayınvalide 'de karavan camiasıyla tanışmak için katılacaklar.
Allah bir keder zeval vermez ise görüşmek üzere diyorum herkese selamlar.

Levent bey Kayınvaldenize gecmiş olsunder esenlikler dileriz.Poyrazlar poyrazlar adı güzel poyrazlar bir gün gelir suyunuda icer havanıda alırız adı güzel tadı güzel poyrazlardaki her dost,ta sevgi ve saygılarımızla.Tunay ve Tugay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri