Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,652

Etiketler

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Güzel bir avatar resmi olur bence.

ateş üstüne yürüyÃ

Bülent kare güzel yakalanmış.Allah için Leventte güzel anlatmış.İlhan bey dostum bu çerçevelik bence.Hasanbeyede selamınızı ilettim.Üstümde kalmasın.

Gözden kaçan bir şey var...Büyük reis'in bardağı boş...Levent yok- çay yok durumu galiba :D

enverdede' Alıntı:
Gözden kaçan bir şey var...Büyük reis'in bardağı boş...Levent yok- çay yok durumu galiba :D

aslında Bülent çok güzel çay demliyor ama niye İlhan ağbinin bardağı boş anlayamadım ;D

buralpdi' Alıntı:
aslında Bülent çok güzel çay demliyor ama niye İlhan ağbinin bardağı boş anlayamadım ;D

O ihale bana kalmaz Levent kardeşim taaaa ilk maltepe toplantısından beri Yusuf la ikiniz bizim çay işlerin sorumlu (hatta sen çorbadan da sorumlusun) maslahatgüzarımızsınız.

Yalnız sakallar da uzun olsa bulutların üstünde ki Yunan tanrısı gibi olacak İlhan hocam.

enverdede' Alıntı:
buralpdi' Alıntı:

Dostlar, demden zevk almamaya başladım, evlenirken edindiğimiz çay bardakları bile dururken, bizim Sultan 2. Taraklı vakasında yıllarımın bardağını hiba etti. Yenisini edinene kadar, bundan sonra ki bardaklar dolu olsa ne yazar.

seyyah54' Alıntı:
Bülent kare güzel yakalanmış.Allah için Leventte güzel anlatmış.İlhan bey dostum bu çerçevelik bence.Hasanbeyede selamınızı ilettim.Üstümde kalmasın.
Teşekkür ederim, resim çerçevelik olmaya çerçevelikte, burdan alıp kullanmayı bilmiyorum.

Bardak kaşıklımı kaşıksızmı dolacak o ortamın bardağıda akıl suyu ile dolmalı bence

Arkadaşlar dün akşam bir arkadaşımla iftar için Poyrazlara gittik,koca poyrazlar bizimdi , ben çok uzun zamandır bu kadar güzel görmemiştim,arkadaşımla birlikte kalkamadık ve bu ramazan boyunca bir çok kez gitmeye karar verdik.Arkadaş orucun etkisiyle üzerine battaniye alıp ibiş koltuğunda biraz uyudu bile o kadar mükemmel bir hava vardı,sessiz,balıkçıl kuşlarının karşı kıyıdan bağrışmaları.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri