Ebru Yetim' Alıntı:Ben polislerin bu noktada bazılarının kişisel önyargılarla hareket ettiğini düşünüyorum .Aynı noktadan geçerken bir önceki gün nöbetçi olanla bir sonrakinin davranış modeli bile birbirini tutmayabiliyor .Biraz piyango usulü diyelim .kime nerede vuracağı belli değil.Allah'tan böylelerinin sayısı fazla değilde ,sürekli potansiyel şüpheli psikolojisi ile gezmek durumunda kalmıyoruz .
Samiler hakkında bir hayli fikir sahibi olduk sayenizde .
Adam da haklı tabiki bizim Küheylan karavan'a benzemiyor. Polise göre; parkta durdu durdu sonra kimbilir ne halt karıştırmak için devam etti diye düşünmüşlerdir. Karavan olduğunu görünce şaşırmıştı zaten adam.mayıstosböce' Alıntı:Can sıkıntısındandır zaten az insan yaşıyor vukuatları da bizim kadar yoktur,dur şu Ferhat ı bir çevireyim demiştir.Sen yine iyisin Seyr ü Zafer i sanırım Danimarka da ,bomba arayan robotlarla arayıp aracı çekmişlerdi,gazetelere bile çıkmıştı Türk plakalı şüpheli araç diye.
Bülent hayal ediyorum da 7777. kilometrede Norveç'te bir asma köprünün üstünde kamp yapıyorsun arkada araçlar kuyruk olmuşlar .... ;Dmayıstosböce' Alıntı:Uğurlu rakkamım 7 eğer öyle uzun bir yolculuğa çıkarsam 7777. km de ya kamp yaparım yada yerleşirim,umarım insani bir yerde o km ye ulaşırız.
Ebru Hanım, Sami'ler için yazıda belirtmediğim küçük bir ilave.Ebru Yetim' Alıntı:Samiler hakkında bir hayli fikir sahibi olduk sayenizde .
Güzelmiş.bartek' Alıntı:Gezginin Dünyası kısmında Arturo nickli arkadaşımız güzel bir link paylaştı:
http://www.ukrferry.com/eng/tariffs/tariffs-cargo-derince.php
Fiyatlar yüksek değil o kadar. Yol çok uzak dememek için bir neden