züğürt gezençi
Kamp III
Ynt: Koşar Adım Karadeniz Turu
Hızlı da olsa gezmek gezmektir,ne mutlu gezebilenlere...
Hızlı da olsa gezmek gezmektir,ne mutlu gezebilenlere...
buralpdi' Alıntı:Allah sağlık sıhhat versin bir zaman gelir yine tekrarlarız, belki bu sefer acele etmeden sindire sindire gezmek nasip olur
bayram tatilini değerlendirmeye çalışacağız, plan yapınca olmuyor o yüzden son ana kadar karar vermeden bekleyeceğim![]()
güngör' Alıntı:Gezinizin keyifli ve dolu dolu geçmesine sevindim Levent, yaylalardaki tespitlerine katılabilirim aşırı yapılaşma
nedeniyle bozulmakta lakin Sümela Manastırı için aynı şeyleri söyleyemem.
bartek' Alıntı:Levent Bey, geziniz kısa ama iyi olmuş. Sıcak çermik nasıl dı ? Epeydir gidemedim oralara .D
katmir' Alıntı:Görüntüler çok güzel, ayağınıza sağlık.
Ebru Yetim' Alıntı:Doğa ile içiçe ,bol yeşilli ,oksijenli arada tarih çeşnili bir tatil yapmışsınız .Yaz ayları için bence en ideal seçenek ....Teleferik maceranızı okuyunca aklıma 8 yıl Türkiye'de yaşamış ingilizce hocamın anlattıkları geldi .Türkiye'yi neden tercih ettiğini sormuştum .Burada demişti ,adımınızı sokağa attığınız andan itibaren başınıza ne gelecek belli değil ,oysa İngiltere'de sabah yataktan kalkıp yatana kadar ne olacak belli değil ..mesela demişti ;arabanızı İngiltere' de parkediyorsunuz .Çizgiler arasına muntazam parkedeceksiniz .Ama burada biraz sağa yamuk olmuş biraz geride olmuş dert değil ..
Ben de o zaman dedim ki demekki fazlaca düzen fazlaca kuralda bir süre sonra insanları bunaltabiliyor .Biraz düzensizlik biraz kadercilikte fena olmaz
![]()
Bayram için herşey gönlünüzce olsun .
sisdagili61' Alıntı:Merhaba arkadaşım, turunuzu bende sizinle birlikte yapmış gibi oldum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
yetimmustafa' Alıntı:Çok güzel bir gezi inşallah bizede nasip olur selamlar