highoutput
Zirve
Aynen ustad bizim araclar biraz cicili bicili olsada motor yuruyen aktarma kara duzenMekanik aksami daha fazla olan araçların eve geri dönme ihtimali daha yüksek
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ustad bizim araclar biraz cicili bicili olsada motor yuruyen aktarma kara duzenMekanik aksami daha fazla olan araçların eve geri dönme ihtimali daha yüksek
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nooldu neyi kacirdimBu arada @hobilxx iyi haberlerini bekliyoruz
Sanzimanciya birakti araci sen yoktun o aksamNooldu neyi kacirdim
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merak ettim jantlari bende degistircem cj den sonra ufak gekdi gözüme korandonunkilerYarin jantlara bakayim isi bitti ise cuma ikisini bi arada cikarayim
Hadi hayirlisi ins benim ustada enjektorleri turboyu bozamazsin kolay kolay diger araclara benzemez bunlar dediGecen otomatik sanzimanciya goturdum
yagi kontrol etti. Yağ çubuğa degmiyordu.
Ne kadar yoldan geliyorsun dedi
350 km dedim. Güldü.. oradaki otomatik peugeot sahibine senin araba bu şekilde evden buraya gelemezdi dedi.
Revizyona biraktim. Ustadan foto bekliyorum.
98 2.9d van tipi benimki. Şanzıman mercedes. Abs ve tcs yok. Dun sattigim frelanderde vardi ve korandoda yoklugunu aramadim.
Haa bende kayseride ne cok korando varmis diyodum ilanlari gordukceDün arabayı pompa bakimi için bosch servisine biraktim akşam aldım bu araç uzun süre yatmışmı diye sordu bakimdan sonra arabanın sesi değişti resmen
Bu arabaları ihaleden en çok kayseri li bir abimiz aliyor
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jantlarda bi numara yok aslinda eksi ofset yok ayni 15 inch aluminyum alasimli ozelligi offroada yonelik uretim olmasi standart olcudeki lastikleri kullanicam yine genis lastigin guzel goruntuden baska faydasi yok camurluktan ciksin dersen spacer ile biraz cikar olsun bitsinHocam merak ettim jantlari bende degistircem cj den sonra ufak gekdi gözüme korandonunkiler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi