Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,282
Iyi aksamlar forumdaslar , bugun Korando Kj takipcisi arkadasimiz ile FB taki sayfamizda tanistik , memnun olduk.Uzun zamandir forumu takip edip Korando Kj veya Musso almak isteyen arkadaslar bizlerden alirken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bilgi talep ediyorlar. Ben nacizane edindigim bilgi ve tecrube ile tavsiyelere basliyorum sizlerdende yol gosterici olacak paylasimlarinizi bekliyorum.

Etiketler

Iyi aksamlar forumdaslar , bugun Korando Kj takipcisi arkadasimiz ile FB taki sayfamizda tanistik , memnun olduk.Uzun zamandir forumu takip edip Korando Kj veya Musso almak isteyen arkadaslar bizlerden alirken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bilgi talep ediyorlar. Ben nacizane edindigim bilgi ve tecrube ile tavsiyelere basliyorum sizlerdende yol gosterici olacak paylasimlarinizi bekliyorum.
Merhabalar tekrar tüm grup üyelerine, özellikle size Volkan bey böyle güzel bir konu altında bütün aracseverleeri bulusturdugunuz için bende bı Korando sahibi olmak istedim fakat çok karmaşa içerisinde bir araç kaçakçı arabasından tutun Suriye'den gelme diyen birçok araç sahibi var :smiley: şaştım kaldım düzgün ve binilecek bir Korando almak için nelere bakmak gerek full yada boş paketi var mıdır?Cunki çok farklı özelliklerdeki korandolar gördüm ilginiz için herkese çok teşekkür ederim şimdiden :smiley:

Merhabalar tekrar tüm grup üyelerine, özellikle size Volkan bey böyle güzel bir konu altında bütün aracseverleeri bulusturdugunuz için bende bı Korando sahibi olmak istedim fakat çok karmaşa içerisinde bir araç kaçakçı arabasından tutun Suriye'den gelme diyen birçok araç sahibi var :smiley: şaştım kaldım düzgün ve binilecek bir Korando almak için nelere bakmak gerek full yada boş paketi var mıdır?Cunki çok farklı özelliklerdeki korandolar gördüm ilginiz için herkese çok teşekkür ederim şimdiden :smiley:

Cok farkli yollardan ulkemize giris yapan ve kendi icinde degisik motor sanziman ve donanimda olan Korandolar var , Suriyeden gelenler denilen araclar ihale yolu ile devletten alinan araclar olarak duyum aldik. Suriyede kullanilmak uzere dunya genelinden toplanan araclar bir sekilde ulkemizde kaliyor ve sonrasi malum ihale yolu ile satisa cikiyor.Disturbutor tarafindan getirilip bayiiden satilanlar da varki Sonuncusunu ustadimiz @ceng67 gecen gunlerde 46 km de aldi.

Birde bugün dikkat ettiğim konu çoğu kamyonet olarak geçiyor arka kısımlarına koltuk sonradan konulmuş açıkçası Mercedes olduğu için motor şanzıman dan korkmuyorum diffler Amerikan olduğu için onlardan da korkmuyorum 2. El i yok çokta önemli değil arazide verdiği keyif çok daha fazla önemli :smiley:

Birde bugün dikkat ettiğim konu çoğu kamyonet olarak geçiyor arka kısımlarına koltuk sonradan konulmuş açıkçası Mercedes olduğu için motor şanzıman dan korkmuyorum diffler Amerikan olduğu için onlardan da korkmuyorum 2. El i yok çokta önemli değil arazide verdiği keyif çok daha fazla önemli :smiley:

Van diye tabir ettigimiz araclar onlar ve tcs abs vs vs donanim mevcut degil.@AykanUtku ve @hobilxx te var o araclar kendileri burada yorum yapacaklardir.

Motor tamam da şanzıman hepsinde Mersedes değil

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum gitgide vahim oluyor sanırım araba bulamayacağız :smiley: dağınık bölgelerde de olsak umarım herkes yardımcı olacaktır internette var ama acaba hangisi ? :smiley:

Cogumuzun aracinda mercedes kopyasi Avusturalya uretimi btra sanzima var 98 /99 model oncesinde mercedes sanziman kullanildigi bilgilerine sahibiz. Biliyorsun ki XJ amerikan motor japon sanziman jeep bazi modellerinde mercedes motor sanziman kullandi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR