cptadmylmz
Yeni Üye
Bir tane buldum gri siyah tarzı bı renk ama memleketi tehlikeli Kayseri deSabredin internettekilerin 1,2 si haric ihaleden alınma özellikle beyaz olanlar
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tane buldum gri siyah tarzı bı renk ama memleketi tehlikeli Kayseri deSabredin internettekilerin 1,2 si haric ihaleden alınma özellikle beyaz olanlar
Mersedes ciye götürüp baktirmak gerekiyor onlar Mersedes şanzımanı taniyorlarEywah yandık desenize bunu anlayacak herhangi bir yer yok mu![]()
Yok yahu niye yanalim oyle boyle sorunlarimizi cozup aracin keyfini yasiyoruz aslindaEywah yandık desenize bunu anlayacak herhangi bir yer yok mu![]()
Bizim araçlarda abs vb donanımlar mevcut değil amaç off road aracı yapmak ise çok sorum değil hatta tcs olmayışı işede yaratabiliyor ağır arazide hafta sonu test ettim çünkü tcs nin müdahale edeceği yerde olmayışı patinaj sayesinde tırmanmaya olanak sağlıyor fakat amaç yol da yapayım vs ise abs olsun istiyor insan buna rağmen fren performansı gayet başarılı. Aracım 2.9 d turbo lu versiyon değil bu arada. Motor da şanzıman da mercedes bizlerde otomatik olanlarda. Turbo lu olan versiyonu kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım fakat normal versiyon bile pek ala sizi tatmin edecektirVan diye tabir ettigimiz araclar onlar ve tcs abs vs vs donanim mevcut degil.@AykanUtku ve @hobilxx te var o araclar kendileri burada yorum yapacaklardir.
Hee valla sanayide çırak oldumYok yahu niye yanalim oyle boyle sorunlarimizi cozup aracin keyfini yasiyoruz aslinda![]()
Hee valla sanayide çırak oldum
Arazide tcs olmamasi arti dedigin dogruBizim araçlarda abs vb donanımlar mevcut değil amaç off road aracı yapmak ise çok sorum değil hatta tcs olmayışı işede yaratabiliyor ağır arazide hafta sonu test ettim çünkü tcs nin müdahale edeceği yerde olmayışı patinaj sayesinde tırmanmaya olanak sağlıyor fakat amaç yol da yapayım vs ise abs olsun istiyor insan buna rağmen fren performansı gayet başarılı. Aracım 2.9 d turbo lu versiyon değil bu arada. Motor da şanzıman da mercedes bizlerde otomatik olanlarda. Turbo lu olan versiyonu kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım fakat normal versiyon bile pek ala sizi tatmin edecektir
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suvari bey bizlerin cogu basimiza geldikce yasadikca teknik konulari ogreniyoruz sizin muhendislik bilginiz var sorun yasayacaginizi tahmin etmiyorumBir tane buldum gri siyah tarzı bı renk ama memleketi tehlikeli Kayseri deparça olarak sorun yaşadığınız yerler oluyor mu
Yahu hocam,sende hep bana cakiyorsun