Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,282

Etiketler

Birde mesela 3.2 ml320 motorlular var 2300 Mercedes motorluya denk geldim arka dikiz aynası olanlar sanırım full versiyonları yani şöyle düşünüyorum kötü bı araç alırsak sanayide bı sure yatıp kalkıcaz ayrica bı avantajim var eski mercedesciyiz ailecek 72 tek kapı E230 otomatic ile başladık devamı geldi yıllarca hep Mercedes'ti o yüzden pek düşünmüyorum ama alır almaz motor şanzıman a masraf etmek koyar adama ama düzgün bi Korando alırsam portal aks a kadar yolu var :smiley:

Birde mesela 3.2 ml320 motorlular var 2300 Mercedes motorluya denk geldim arka dikiz aynası olanlar sanırım full versiyonları yani şöyle düşünüyorum kötü bı araç alırsak sanayide bı sure yatıp kalkıcaz ayrica bı avantajim var eski mercedesciyiz ailecek 72 tek kapı E230 otomatic ile başladık devamı geldi yıllarca hep Mercedes'ti o yüzden pek düşünmüyorum ama alır almaz motor şanzıman a masraf etmek koyar adama ama düzgün bi Korando alırsam portal aks a kadar yolu var :smiley:
Kisa surede ins mumkun oldugunca temiz bir korando bulursunuz portal aks dedin konu noktalandi Ruslara saglam rakipler cikaricaz durum bunu gosteriyor

İzmirdesiniz sanırım Petkim'de 1.5 yıl deniz operasyon müdürlüğü yaptım gemiyi ilk biraktigimda İstanbul'da albedo denizcilikteydim sonra komple deniz işini bıraktım düzen bozuldu yat kiralama kurdum Aden Yatching adında ordan devam ediyorum kendimizce :smiley: şimdi muhabbetler gecicence deniz özlemim depresti 8 sene boyunca sadece 17 gün Türkiye ye geldim kendi isteğimle şimdi seni özlemini çok ayrı dallar da olsa offroad da gideriyoruz ama Korando almak şart oldu :smiley:

İzmirdesiniz sanırım Petkim'de 1.5 yıl deniz operasyon müdürlüğü yaptım gemiyi ilk biraktigimda İstanbul'da albedo denizcilikteydim sonra komple deniz işini bıraktım düzen bozuldu yat kiralama kurdum Aden Yatching adında ordan devam ediyorum kendimizce :smiley: şimdi muhabbetler gecicence deniz özlemim depresti 8 sene boyunca sadece 17 gün Türkiye ye geldim kendi isteğimle şimdi seni özlemini çok ayrı dallar da olsa offroad da gideriyoruz ama Korando almak şart oldu :smiley:
Daha once Izmirdeydim ama 2005 yilindan beri Petkim limanin kimyasal tanker isinin buyuk bolumunu oprasyonlarini ben yapiyorum , buyuk ihtimalle tanismisizdir bende bu ay sonu sirkete ve sektore veda ediyorum

Petkim'in içinde tarama başlangıç ve birim sürecinde hep oradaydım armarin dubasini ilk ben oraya getirdim sonra Burak Furkan Splitbarge i tarama işleri bitince limanda tadım kaçtı operasyon falan yapılmıştı istifami verip ayrıldım dusunceler bana göre değildi sizide Allah kurtarsın umarım önümüzdeki sene tadını çıkarirsiniz :smiley:

Petkim'in içinde tarama başlangıç ve birim sürecinde hep oradaydım armarin dubasini ilk ben oraya getirdim sonra Burak Furkan Splitbarge i tarama işleri bitince limanda tadım kaçtı operasyon falan yapılmıştı istifami verip ayrıldım dusunceler bana göre değildi sizide Allah kurtarsın umarım önümüzdeki sene tadını çıkarirsiniz :smiley:
Bu ay sonu arkama bakmadan gidiyorum Aliagadan mevzular hep ayni Izmir cevresi marinalar ile ilgli planlarim var oncesinde tabiiki en az 4/5 ay kafami dinlicem , tekrar gorusuruz bilhassa yat konularinda

onlinelogomaker-030917-1457-6638_800x393.jpg

ufak ufak logo çalışmaları :smiley: ilk denemem vakit buldukça geliştirmeye çalışırız beraber :smiley:

ileride sticker yapar takarız araçlarımıza :smiley:

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR