highoutput
Zirve
Castrol Tranmax bulamadim Mobil Dextron III koyduk sanzimana ikiside 10 numaraArabaya ilk aldığımda 105 A yaptım yağda senin kullandığın castrol bırakırım.
VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Castrol Tranmax bulamadim Mobil Dextron III koyduk sanzimana ikiside 10 numaraArabaya ilk aldığımda 105 A yaptım yağda senin kullandığın castrol bırakırım.
105 A yapmakla cok iyi yapmissin benim kafa gec calistiArabaya ilk aldığımda 105 A yaptım yağda senin kullandığın castrol bırakırım.
Estf Suvari bey ,sorun yok yazilar bilgiler zaten burada kaliyor Kaptan degilim bu arada 27 yildir Acente ve OperasyoncuyumHerkese çok teşekkürler özellikle size Volkan kaptan diyim sanırım sizde kaptansiniz merakım çok var soracaklarim da o kadar çok bı misafirim vardı burayla ilgilenemedim kusuruma bakmayin
Kisa surede ins mumkun oldugunca temiz bir korando bulursunuz portal aks dedin konu noktalandi Ruslara saglam rakipler cikaricaz durum bunu gosteriyorBirde mesela 3.2 ml320 motorlular var 2300 Mercedes motorluya denk geldim arka dikiz aynası olanlar sanırım full versiyonları yani şöyle düşünüyorum kötü bı araç alırsak sanayide bı sure yatıp kalkıcaz ayrica bı avantajim var eski mercedesciyiz ailecek 72 tek kapı E230 otomatic ile başladık devamı geldi yıllarca hep Mercedes'ti o yüzden pek düşünmüyorum ama alır almaz motor şanzıman a masraf etmek koyar adama ama düzgün bi Korando alırsam portal aks a kadar yolu var
Daha once Izmirdeydim ama 2005 yilindan beri Petkim limanin kimyasal tanker isinin buyuk bolumunu oprasyonlarini ben yapiyorum , buyuk ihtimalle tanismisizdir bende bu ay sonu sirkete ve sektore veda ediyorumİzmirdesiniz sanırım Petkim'de 1.5 yıl deniz operasyon müdürlüğü yaptım gemiyi ilk biraktigimda İstanbul'da albedo denizcilikteydim sonra komple deniz işini bıraktım düzen bozuldu yat kiralama kurdum Aden Yatching adında ordan devam ediyorum kendimizce şimdi muhabbetler gecicence deniz özlemim depresti 8 sene boyunca sadece 17 gün Türkiye ye geldim kendi isteğimle şimdi seni özlemini çok ayrı dallar da olsa offroad da gideriyoruz ama Korando almak şart oldu
Ist Korandocu arkadaslarimiz var zaman zaman araziye cikiyorlar denk getirip beraber giderseniz hem araci yakindan tanimis olursunuz hemde imkan ve kabiliyetlerini yakindan gormus olursunuzElimde 2 adet unimog portal aks var çünkü ama kafamda da deli sorular buggy için sakliyordum ama kafam birden Korando ya döndü
Bu ay sonu arkama bakmadan gidiyorum Aliagadan mevzular hep ayni Izmir cevresi marinalar ile ilgli planlarim var oncesinde tabiiki en az 4/5 ay kafami dinlicem , tekrar gorusuruz bilhassa yat konularindaPetkim'in içinde tarama başlangıç ve birim sürecinde hep oradaydım armarin dubasini ilk ben oraya getirdim sonra Burak Furkan Splitbarge i tarama işleri bitince limanda tadım kaçtı operasyon falan yapılmıştı istifami verip ayrıldım dusunceler bana göre değildi sizide Allah kurtarsın umarım önümüzdeki sene tadını çıkarirsiniz
Logo'daki Korando mu Musso mu?