Teşekkür ederim. En başından beri kenardan kenardan takip ediyorum. Yakın zamanda bende de Rexton hayranlığı başladı ki sormayın ...@zilog camper cıymış bende diyorum biyerden hatırlıyorum bu nicki , hoşgeldiniz değişik bakış açıları konumuzu bilgi ve tecrübe katarak zenginleştircektir.
Bende nissan terrano var 2700 cc otomatik vites. Birazcikta donanımı var. Bu kadar yakması normal zaten.Ankara Etimrsgut opet lerde mazot fiyatı 4.63 TL. Aracınıza 75 tl ile 16.20 litre mazot almışsınız. 110km yol için km de 0.147 litre mazot yakmış. Yani km de 0.68 kuruş. 2900 cc hacimli bir araç ne kadar yakmalıydı ?
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birazcik mi ???Bende nissan terrano var 2700 cc otomatik vites. Birazcikta donanımı var. Bu kadar yakması normal zaten.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyazın tampon ve plaka çok güzelAma onları da Yapmazsanız olmuyor ki şunlara bi bakarmisiniz lutfen
Ekli dosyayı görüntüle 57317Ekli dosyayı görüntüle 57318
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimki 4.89r85 tongil 4.27
Alin cengiz abi daha deneyimli ama das gibidir rexton ama hangisinden alacaksiniz yeni kasa 2.0 mi eski kasa 2.7 miTeşekkür ederim. En başından beri kenardan kenardan takip ediyorum. Yakın zamanda bende de Rexton hayranlığı başladı ki sormayın ...
Aslında sıkı bir volvocu olarak yola devam ediyorum ama kamplar için volvo'nun uygun bir aracı hiç olmadı. Bu nedenle Vw T4 den camper yaptırıyorum.
Hep hayalim olan 4 çeker için XC90 isterdim,arardım fakat sanırım bulabilirsem takasla Rexton alıcam...
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl anliyacagim benimkinin oraniniBenimki 4.89
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi