highoutput
Zirve
r85 tongil 4.27Bizim diferansiyel dişli oranı neydi
r85 tongil 4.27Bizim diferansiyel dişli oranı neydi
haklısın dostumİçimiz disimiz siyaset bari burada olmasin,lutfen
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli asfaltta mi gittiniz75 tl ile 110 km gittim sürekli 4 çeker de yakacam arabayı
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
extrem araçlarda yapıyorlar ayna mahruti değişimi diye biliyorum , ufak çapta değişikliklere gerek varmı ?Lastik ebatini büyüyünce ayna mahrutiyide ona gore ayarlamak kazınmış
Yeni ebat x dişli oranı
------------------------------------- = yeni oran
Orijinal lastik ebat
Lastik çok etkiliyor yakıtı ve hava da soğuk o da etkiliyor. Fabrika verisi 12 lt zaten. 15 lt yakmış oluyor. Standart ebattan %9 daha büyük mt lastik vardemir tampon ,mt lastik ve tavan sepetinin faydaları
Sürekli asfaltta mi gittiniz
http://www.turkiyeyedekparca.com/YedekParcaListesi/AYNA MAHRUTI-ARKA R=3.91 R90 TONGIL 43DİŞ32x4.27
--------------= 4.71 gerek var mi yok mu???
29
tekrar paylaşıyorum okumanızda fayda var ;daha önce bir link paylaşmıştım hatırlarsanız ,offroad konusunda yapılan hatalar gerekli gereksiz ilaveler konusunda , balkonda oturup çay içerken heybetli aracımızı seyretmek güzel amma velakin ihtiyaçlar doğrultusunda değişikliklere gitmek daha mantıklı ... hele birde aracınızı benim gibi günlük kullanıyorsanız
Ama onları da Yapmazsanız olmuyor ki şunlara bi bakarmisiniz lutfenEfendiler , unutmayınız ki aracınıza yapacağınız her değişiklik sizlere + litre olarak geri dönecektir