highoutput
Zirve
Aklima dusurdunuz Jackie Chan i burda paylasamadim olmadi telefonla face te paylastim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krikonun demirinin orada bulunan kablo millet iner binerken donuyor onu guzelce toplayip soketi elektrik bandiyla sabitlersenoz iyi olur bu olay benim de basima geldiBenim abs ebd isigi yaniyordu hatirlarsaniz surucu koltugunun arka tarafinda arka koltugun on altinda halinin altinda soket var gevsemis yerine oturtturdum birdaha yanmadi aklinizda olsun
Bu lastikler olmamis bu yukseltmeye en az 31 lastik lazim
Dana 44 arkalar kilit olayini ben gelecek ay cozuyorum isteyen varsa bana eklensin , ruayadan getirticegim , lsd bakip denicem one de var arkaya daBüyük bir ihtimalle benimki de tongil r90 diye hatırlıyorum ama emin olunca söylerim. Usta da bilen bilir Necmi Usta seyrantepe de yıllardır çeşitli araçlarımızi götürdük buna uygun kilidi bulup haber verecek maliyeti ile birlikte
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu gec gordum bende degistirdim hyundai glasshoper midir nedir ya da eski kasa santa fe nin kilerle aynisi olacaktiTeşekkür ederim. Memnun oldum. Şimdi ustam aradı, "orjinal keçeyi buldum" dedi. 40 lira imiş. Normal bir keçeden en az 4 kat pahalı. Hayatımda bikaç normal araba aldım. Onlardan da gıcık kapıp sattım. Ben de o usta senin bu usta benim gezip paröa aramayı seviyorum. Ama bu araç biraz daha sıkıntı olacak gibi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hadi hayırlısıDana 44 arkalar kilit olayini ben gelecek ay cozuyorum isteyen varsa bana eklensin , ruayadan getirticegim , lsd bakip denicem one de var arkaya da
Самоблокирующиеся дифференциалы для автомобилей TAGAZ, SSANGYONG
Ruble tl ortalama 20 ruble 1 lira idi hamdolsun artık 14.5 ruble 1 lira
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arkadaşın söylediği güzel çözümler ancak 100 sene sonra sonuç verir , çünkü öncesinde toplumsal bilinç oluşması lazım , insanların ülkesi için çalışması gerekir , iyi ve ülkesini seven yöneticiler tarafından yönetilmesi lazım , bencil sadece kendi varlığını ve kazancını düşünen insanlar ile bu dedikleri olmaz , tarihte büyük toplumları çökerten ego ve bencilliktir , şunu düşünemiyorlar bu ülke yoksa bende yokum , mültecilerin durumu gözlerimizin önünde yaşanıyor onlarda daha düne kadar tv de dizi filmleri seyredip uyuyorlardı , uyandıklarında ülkeri yoktu maalesef , buda toplumsal bilincin olmamasından , bencil ve sadece kendisi için yaşayan toplum fertlerinn acı sonu....