Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,818

Etiketler
Benim abs ebd isigi yaniyordu hatirlarsaniz surucu koltugunun arka tarafinda arka koltugun on altinda halinin altinda soket var gevsemis yerine oturtturdum birdaha yanmadi aklinizda olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krikonun demirinin orada bulunan kablo millet iner binerken donuyor onu guzelce toplayip soketi elektrik bandiyla sabitlersenoz iyi olur bu olay benim de basima geldi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s-l500.jpg

Büyük bir ihtimalle benimki de tongil r90 diye hatırlıyorum ama emin olunca söylerim. Usta da bilen bilir Necmi Usta seyrantepe de yıllardır çeşitli araçlarımızi götürdük buna uygun kilidi bulup haber verecek maliyeti ile birlikte

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dana 44 arkalar kilit olayini ben gelecek ay cozuyorum isteyen varsa bana eklensin , ruayadan getirticegim , lsd bakip denicem one de var arkaya da

Самоблокирующиеся дифференциалы для автомобилей TAGAZ, SSANGYONG

Ruble tl ortalama 20 ruble 1 lira idi hamdolsun artık 14.5 ruble 1 lira

Teşekkür ederim. Memnun oldum. Şimdi ustam aradı, "orjinal keçeyi buldum" dedi. 40 lira imiş. Normal bir keçeden en az 4 kat pahalı. Hayatımda bikaç normal araba aldım. Onlardan da gıcık kapıp sattım. Ben de o usta senin bu usta benim gezip paröa aramayı seviyorum. Ama bu araç biraz daha sıkıntı olacak gibi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu gec gordum bende degistirdim hyundai glasshoper midir nedir ya da eski kasa santa fe nin kilerle aynisi olacakti

dolar 3.86 euro 4.08 yurt dışından parça getirtmek can sıkıcı olacak :( aynı zamanda yurt içindeki parça fiyatlarına yansır bu :(

Dolar 3.90 euro 4.10 ama olsun )) anayasa degisikligine karsi dis mihraklarin oyunu bu ))) seviyoruz

Rusya Suriyeye girdi devülasyon yaşadı ve petrol fiyatları düştü ekonomisi çöktü, Çin Suriyeye girdi devülasyon Resmi olmasada piyasalarda dolar karşısında Yuan değer kaybetti , Amerika Suriyedeki işimize karışma diyor , Rusya ve Çin ile yakınlaşma diyor , dinlemezsen ekonomini çökertirim diye mesaj veriyor. Ortadoğu Amerika ve Avrupa tarafından paylaşılmış , Arap baharı ve Özgürlük demokrasi adı altında yutturulmaya çalışıyor , yakın zamanda Yugoslavyada gözgöre göre ve bizde dahil kimsenin sesini çıkarmadığı böl parçala yönet sistemi devam ediyor , bizim parlamentomuz başka işler peşinde koşuyor , her ülke insanlar gibi kaderini yaşayacak maalesef , Osmanlının 600 sene birlik içinde tuttuğu ve yönettiği Ortadoğu ve Balkanlar 100 sene dayanamadan parçalanmaya başladı , demekki her ihanetin bir bedeli var , el siki ile bağımsız olduğunu sananlar , oturdukları kucakta dibi gördü.

Kurdan girdik nerden çıktık :smiley: neyse biz Korando Musso konumuza devanm edelim

Twitter
Dolar boyle duser ))

bu arkadaşın söylediği güzel çözümler ancak 100 sene sonra sonuç verir , çünkü öncesinde toplumsal bilinç oluşması lazım , insanların ülkesi için çalışması gerekir , iyi ve ülkesini seven yöneticiler tarafından yönetilmesi lazım , bencil sadece kendi varlığını ve kazancını düşünen insanlar ile bu dedikleri olmaz , tarihte büyük toplumları çökerten ego ve bencilliktir , şunu düşünemiyorlar bu ülke yoksa bende yokum , mültecilerin durumu gözlerimizin önünde yaşanıyor onlarda daha düne kadar tv de dizi filmleri seyredip uyuyorlardı , uyandıklarında ülkeri yoktu maalesef , buda toplumsal bilincin olmamasından , bencil ve sadece kendisi için yaşayan toplum fertlerinn acı sonu....

yahu @orgasmatron damar yapma sabah sabah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri