Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,818

Etiketler

Benim abs ebd isigi yaniyordu hatirlarsaniz surucu koltugunun arka tarafinda arka koltugun on altinda halinin altinda soket var gevsemis yerine oturtturdum birdaha yanmadi aklinizda olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayni yerde halinin altinda yine stepne icin bijon kolu var uzun baktinizmi hic ben uc ay sanro fln bakabildim yerinde duruyor birde yolcu koltugunun arka tarafinda var bir soket beyinden gelen onun ne oldugunu bilmiyorum henuz bakicam bi ara

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada w/p modlariyla ilgili degisik bir sey kesfettim, modlar kapaliyken, gaz en sondayken bir tik daha basiliyor ve ekranda power yazip araba adeta kukruyor, bununla karsilasan oldu mu acaba? Bir de bu araclara uygun koltuk basligi bulabilir miyiz acaba, ya da uyan bi marka var mi?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaz pedalinin tam karşısında gazi koklemenizi sağlıyor ani sollamalarda çok ise yariyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde gazi kokleyince bi vites kucurup ivme kazanmasinin disinda, bir tik daha basinca ekranda power yaziyor ve daha da iyi bi hale geliyor, bunu yeni kesfettim.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri