kardesim aracin hayirli olsun musso guzel bir aracHarika bilgiler teşekkür ederim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aks kecesi bu mudurTeşekkür ederim. Memnun oldum. Şimdi ustam aradı, "orjinal keçeyi buldum" dedi. 40 lira imiş. Normal bir keçeden en az 4 kat pahalı. Hayatımda bikaç normal araba aldım. Onlardan da gıcık kapıp sattım. Ben de o usta senin bu usta benim gezip paröa aramayı seviyorum. Ama bu araç biraz daha sıkıntı olacak gibi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosgeldiniz , elbette hepimiz birgun satisa cikaracagiz araclarimizi hayirlisi olsun ben daha once satisa cikardim tahmin etmedigim iyi tekliflerde aldim fakat aracin keyfini yasamadigim icin ve sezon basinda 4x4 aracsiz kalmamak icin satmaya kiyamadim , ben genelde 2 senede bir keyfini cikarip gerekli tecrubeleri edindikten sonra yeni heyecan yasamak icin arac degistiriyorum daha once kullanmadigim araclari tercih edip hem merakimi gideriyorum hemde tecrube ediniyorum , kore marka arac tahmin ettigimden daha keyifli oldu ben ciddi anlamda henuz bir sorun yasamadim ama yasayan arkadadlarda bu forumu okuyanlarinda anliyacagi gibi elbette yurt ici diger markalar ile uyumlu bir cozum formulu bulunuyor imkanlar mevcutsa yurtdisindan da parca getirtme zor degil bilhassa bulgaristan ve avrupa kismini cozduk rusyadanda genel aksesuarlar konusunda faydalanabiliyoruz , bizler birazda arastirmayi ogrenmeyi sevdigimiz icin bu islerle ugrasirken keyif aliyoruz , ama hayat sartlari malum herkes ugrasmak istemeyebilir bunada tabiiki saygimiz var , hepinize iyi forumlar selamlarMerabalar, paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum, yaklaşık yedi-sekiz aydır Korando kullanıyorum, limonx le beraber gümrükten almıştık, şimdilik gayet memnunum; fakat çeşitli ihtiyaçlardan bu ara satışa çıkardım, ama gönlüm pek el vermiyor, eski konuların neredeyse tamamını okudum, faydalandığım bilgiler oldu, onlar için teşekkür ederim, fırsat olursa ben de edindiğim tecrübeleri yazarım.