orgasmatron
Zirve
arka dingilin yaninda bu sekilde pul var orada oran yaziyor
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.89 dogru ben nerden cikardim 4.27Nasıl anliyacagim benimkinin oranini
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.7 ler aslında Mercedes ML 270CDI ile aynı motor. Beni pek ürkütmüyor ama yaşından dolayı çekincelerim var.Alin cengiz abi daha deneyimli ama das gibidir rexton ama hangisinden alacaksiniz yeni kasa 2.0 mi eski kasa 2.7 mi
Abi ayna var mahruti var aynanin.mahrutiye orani difransiyel orani ( diff ratio ) dur diff orani dustukte arac hiza gelir ama gucten duser diff orani artikca arac guce gelir hizdan duser bendeki yuksek oran 4.89Neye gore 4.27, neye gore 4.89
Yada r 85 Lee 4.89 mu
Kafa bi dunya4.89 dogru ben nerden cikardim 4.27
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.7 lerde parca sıkıntısı yok her parça serviste mevcut2.7 ler aslında Mercedes ML 270CDI ile aynı motor. Beni pek ürkütmüyor ama yaşından dolayı çekincelerim var.
Yedek parça tedariği volvodan ssangyong 'a geçincede pek değişmeyecek. Çıkmacı da bulumassan ebayden yol gözlersin.
Sanırım yeni kasanın parasını toparlayana kadar bekleyeceğim...
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servisi var parcasi var rextonlarin mevcut dist. Getirdi 2.7 rextonlari o yuzden parca pincik sikintisi yok2.7 ler aslında Mercedes ML 270CDI ile aynı motor. Beni pek ürkütmüyor ama yaşından dolayı çekincelerim var.
Yedek parça tedariği volvodan ssangyong 'a geçincede pek değişmeyecek. Çıkmacı da bulumassan ebayden yol gözlersin.
Sanırım yeni kasanın parasını toparlayana kadar bekleyeceğim...
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi garaja gidiyorum arabanın altına yatıp bakicamEkli dosyayı görüntüle 57341
arka dingilin yaninda bu sekilde pul var orada oran yaziyor Ekli dosyayı görüntüle 57342
2.7 100 km de kac litre tüketiyor ?2.0 rexton fiyatına 2 tane 2.7 alirsin
Litre ?S.içi 37_40 krs ,uzun yol 30-35 ama son 2 aydır bakamadim