@alpii sofra arkadasimBen bu mesajı kaçırmışım bianda dedim bu alpi kim ne alaka karavan falan o kadar içmedimde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizler limanlarda yillarca cok yogun calistik anca yeni yeni bi islere vakit ayiriyoruz.Karavan başka bi olay ya ilgimi çekmiştir hep ama yancı olarak yoksa işim olmaz ben doğayla başbaşa kalmayı seviyorum hava yaz ise sererim kilimi yada çekerim hamağı yatarım mevsim kış ise yakarım ateşi kurarım çadırı girerim tuluma..
Tabii ben bekarım şuan böyle düşünüyorum evli olan eşiyle gitmek ister güvenlik için karavan diyebilir ona bişe diyemem ..
Bizim gibi tipler karavan icinde duramaz dedigin dogru @alpii karavani alsin ben cekerim onuOohoooo madem okaa yakınsınız tamam işte alın ortak bi çekme karavan çoluğu çocuğu onda yatırır siz dışarda takılırsınız
Sizin bu amortisörler land rover lerinkine benziyor yaylar da jimmylere sanki
Uzun zaman oldu sanayiye gitmedim ilk firsatta gidip dediginiz gibi olculeri alicam , bu fiyatlar ile kit get spacer bizi yaralayacak belliTekrar baktım arka yay ve amortisör jimmy ön amortisör patrol ile aynı şekle sahip açık kapalı ölçü alınıp kıyaslama yapılabilir. Nissan forumuna yazan yok bende buraya takılayım bari torsiyon çubuğu için bir fikrim yok
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar baktım arka yay ve amortisör jimmy ön amortisör patrol ile aynı şekle sahip açık kapalı ölçü alınıp kıyaslama yapılabilir. Nissan forumuna yazan yok bende buraya takılayım bari torsiyon çubuğu için bir fikrim yok
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim ana konu her ne kadar korando olsada neticede arazi araclarinin hepsinde yapilan islemler ayni.Tecrubelerimizi bilgilerimizi paylasmakta fayda var marka model farketmez hepimizin amaci araziye cikip keyifli vakit gecirmek ]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi