Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 519,575

Etiketler

Karavan başka bi olay ya ilgimi çekmiştir hep ama yancı olarak yoksa işim olmaz ben doğayla başbaşa kalmayı seviyorum hava yaz ise sererim kilimi yada çekerim hamağı yatarım mevsim kış ise yakarım ateşi kurarım çadırı girerim tuluma..
Tabii ben bekarım şuan böyle düşünüyorum evli olan eşiyle gitmek ister güvenlik için karavan diyebilir ona bişe diyemem ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karavan başka bi olay ya ilgimi çekmiştir hep ama yancı olarak yoksa işim olmaz ben doğayla başbaşa kalmayı seviyorum hava yaz ise sererim kilimi yada çekerim hamağı yatarım mevsim kış ise yakarım ateşi kurarım çadırı girerim tuluma..
Tabii ben bekarım şuan böyle düşünüyorum evli olan eşiyle gitmek ister güvenlik için karavan diyebilir ona bişe diyemem ..

Bizler limanlarda yillarca cok yogun calistik anca yeni yeni bi islere vakit ayiriyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oohoooo madem okaa yakınsınız tamam işte alın ortak bi çekme karavan çoluğu çocuğu onda yatırır siz dışarda takılırsınız

Bizim gibi tipler karavan icinde duramaz dedigin dogru @alpii karavani alsin ben cekerim onu

Tekrar baktım arka yay ve amortisör jimmy ön amortisör patrol ile aynı şekle sahip açık kapalı ölçü alınıp kıyaslama yapılabilir. Nissan forumuna yazan yok bende buraya takılayım bari torsiyon çubuğu için bir fikrim yok

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar baktım arka yay ve amortisör jimmy ön amortisör patrol ile aynı şekle sahip açık kapalı ölçü alınıp kıyaslama yapılabilir. Nissan forumuna yazan yok bende buraya takılayım bari torsiyon çubuğu için bir fikrim yok

Uzun zaman oldu sanayiye gitmedim ilk firsatta gidip dediginiz gibi olculeri alicam , bu fiyatlar ile kit get spacer bizi yaralayacak belli

Birini söküp ısuzu parçalarına bakın derim bahsettiğin parçalar fazlasıyla mevcut ..torsiyon çubuğu en basiti ölçü ile yapılıyor

Bizim ana konu her ne kadar korando olsada neticede arazi araclarinin hepsinde yapilan islemler ayni.Tecrubelerimizi bilgilerimizi paylasmakta fayda var marka model farketmez hepimizin amaci araziye cikip keyifli vakit gecirmek ]

Bizim ana konu her ne kadar korando olsada neticede arazi araclarinin hepsinde yapilan islemler ayni.Tecrubelerimizi bilgilerimizi paylasmakta fayda var marka model farketmez hepimizin amaci araziye cikip keyifli vakit gecirmek ]

Çok al benili bi mesaj oldu

9723b3e283b4c4dd4b8654d510fa9759.jpg
0caee54c78322cdd96f2e154841b75be.jpg

Araziden selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR