@sesezgin on amortisör nissan terrano 2 (tokico E3474)
Arka amortisorTLC 80 için üretilen( tokico 48531-69805) veya
E3496 veya
KYB 444083
Kullaniyorlar
Şu siteye bir çalışalım terranoya göre birşeyler çıkar belki
Hocam günaydın, Monroe adventure amortisörleri bizim araçlarada kullanıyorlar bu adventure amortisörler standart tek model midir bilginiz var mi mesela E3474 olan amortisör un ölçüleri 250/400,arka için kullanilan E 3496 335/570Kendi terrano 2 aracımda yeni aldığımda ilk heves yükseltme yapmak iciin amortisör uçlarına uzatma parçaları almıştım. Biraz kullandıktan sonra on amortisör uzatma parçasını yaptığım yerden kırılınca get işi tehlikeli diyerek monroe 4x4 adventure amortisörleri ile değiştirdim hepsini yay altinida tofaş takozu koydum 3 cm lastikleri de standart hali ile uyan en büyük ebadi koydum. 32 " jantlarda ofsette yok Şu an mutlu mesut devam
Yükseltmeye harcayacağım bütçeyi vince ayırdım.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@highoutput üstat,bunu bizde yapabilirmiyizKendi terrano 2 aracımda yeni aldığımda ilk heves yükseltme yapmak iciin amortisör uçlarına uzatma parçaları almıştım. Biraz kullandıktan sonra on amortisör uzatma parçasını yaptığım yerden kırılınca get işi tehlikeli diyerek monroe 4x4 adventure amortisörleri ile değiştirdim hepsini yay altinida tofaş takozu koydum 3 cm lastikleri de standart hali ile uyan en büyük ebadi koydum. 32 " jantlarda ofsette yok Şu an mutlu mesut devam
Yükseltmeye harcayacağım bütçeyi vince ayırdım.
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim daha önceki araç aynı şekildeydi , arazide iyi sorun yok günlük kullanımda problem her lakaya girişte garç gurç ses aracın arka tarafında istenmeyen salınımlar vs vs@highoutput üstat,bunu bizde yapabilirmiyiz
Hocam günaydın, Monroe adventure amortisörleri bizim araçlarada kullanıyorlar bu adventure amortisörler standart tek model midir bilginiz var mi mesela E3474 olan amortisör un ölçüleri 250/400,arka için kullanilan E 3496 335/570
Sinir stresNe yapıonuz millet salı salı amma yoğunsunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi