Get + ilave amortisor ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada konumuz takipcileri gizli hayranlarimiz var nasi buldularsa whatssuptan mesaj atiyorlar kod 1234
Çok pahalıya geliyor
@alpii karavana merak saldi kardesimizKimmiş bakim onlar!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hesap ettinmi hocam ne kadar maliyet cikiyor ? ben fiyatlara goz gezdirmistim makul diye hatirliyorum,Çok pahalıya geliyor
Bu arada konumuz takipcileri gizli hayranlarimiz var nasi buldularsa whatssuptan mesaj atiyorlar kod 1234
Hesap ettinmi hocam ne kadar maliyet cikiyor ? ben fiyatlara goz gezdirmistim makul diye hatirliyorum,
Ben goz gezdirdim sadece 5 cm icin dedigin gibi 130 euro felandi tanesi extra fiyat bilmiyorumHer specer mıdır ne haltsa 12 mlim 4 tane koyarsan 4.8 cm yükseliyor tanesi 130 euro muydu neydi bunlara ek bide o kauçuğu extra fiyatlandırıyor ebesinşn nikahı
Karavani bosver @alpii 4x4 bulalim sana, olsun her yer sana karavanSevgili doğa dostları yeni başladık, araştırıyorum nasip kısmet
Ben goz gezdirdim sadece 5 cm icin dedigin gibi 130 euro felandi tanesi extra fiyat bilmiyorum
AbbowwwwO 130 euro 5 cm için değil işte bunlar geti 4 e bölmüşler her parçanın aradınada kauçuk koyuyolar hepsinin tane fiyatı var oke