Masallah iyi bi arkadasa benzio benim4 yasinda jack russel i bayramin birinci gunu caldilarChivas kafası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bunda helezon yaylar var bu korando icinmi rexton icinmi ? bi sorun var sanki
Masallah iyi bi arkadasa benzio benim4 yasinda jack russel i bayramin birinci gunu caldilar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alismisiz farkinda olmadanÇok üzüldüm abi gerçekten zor bi durum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alismisiz farkinda olmadan
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gercekten gormedim ebay dan nasi alicas paypal kalkti hesaba havale ilemi ? TR kargo yapiyorlarmi ? kargo dahil mi ? malzeme agir kargo ucreti cok tutar , almanyadaki hijack i hala getiremedim kargo cok pahali kardesimin gelmesini bekliyorumUstam Gerçekten bu Iron Man'in kitini görmedim mi inanamıyorum TR de yok sipariş verirsem 3 ay sonra götürüyor sevgili huma eBay. Da 850 €
Ben de aynı dertten muzdaribim PayPal bitti alışveriş bitti sadece fiyatını söylemek için belirtmek için yazdim
Havale kabul ediyor bazilari hatta indirim bile oluyo ama bankadan havale eft neyse 4/5 gun suruyor onemli olan TR ye kargo varmi yazdiklarindan yok oldugunu anliyorum.Ben de aynı dertten muzdaribim PayPal bitti alışveriş bitti sadece fiyatını söylemek için belirtmek için yazdim