highoutput
Zirve
Reytingi yuksek bi konuyuz Frontera forumlari kadar olmasakda
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim cherokee konusundamiydi ? Sen o zaman ilk etapta karekasa bakiodun galiba ama imkani yok ki surekli 4 ceker 2 tonun ustunde arac yaniBen bugüne dek bi arkadaşa inanmadım halada inanmıyorum hatırlarsın sen varya bi arkadaş 5.2 v8 motorlu araç şehir içinde istanbulda 30 krş yakıyormuş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim cherokee konusundamiydi ? Sen o zaman ilk etapta karekasa bakiodun galiba ama imkani yok ki surekli 4 ceker 2 tonun ustunde arac yani
Hatirladim Izmirde sanayide 5.9 icinde 40 krs dedilerdi bana inanamadim inanmadim ama iddia da etmedim biraktim kendi kendilerini kandirsinlarYok bende de 5.2 vardı yakıt tüketimi başlıklı konuda yartıştık ya sağa sola gelin deneyelim falan diyodu
GunaydinHer gün istinasız konuyu takip ediyorum. Muhabbetiniz daim olsun.
Yakıt olayı bambaşka birşey. Toplum olarak fazla matematik bilmeyiz ama dünyada hiç bir toplum arabanın ne yaktığını bizden iyi hesaplayamaz ))
Benim de yaşadığım bir örnek var. Çorlu'da 2,60-2,70 LPG nin fiyatı. İstanbulda 1,80 le 2,15 arası alıyorum. Şimdi benim yakıt sarfiyatim coğrafi konuma göre değişiyor değil mı?
Günaydın hocamGünaydın,evet bizim anjinsan usta bassanda 11 lt,basmasanda 11 lt diyordu bakalım bende gecen fulledim bi kontrolde ben yaparım.bu arada @orgasmatron dan haber var mi uzun suredir sessiz
Her gün istinasız konuyu takip ediyorum. Muhabbetiniz daim olsun.
Yakıt olayı bambaşka birşey. Toplum olarak fazla matematik bilmeyiz ama dünyada hiç bir toplum arabanın ne yaktığını bizden iyi hesaplayamaz ))
Benim de yaşadığım bir örnek var. Çorlu'da 2,60-2,70 LPG nin fiyatı. İstanbulda 1,80 le 2,15 arası alıyorum. Şimdi benim yakıt sarfiyatim coğrafi konuma göre değişiyor değil mı?
imkan olanak yok bunları uygulamaya , biz takribi bilgi ile yetinelim benceCoğrafi konum tabiki rakım ve oksijen miktarı değiştiği için önemli ama asıl önemli olan litre fiyatı ve hangi konumda kullanıldığı ve birde ölçümü doğrulamanın en önemli unsuru hangi konumda ne yakıyoru hesaplamak
1. Si aynı pompadan alınacak
2. Si aynı konumda aynı şekilde kullanılacak
3. Sü ise arcın sağlığı
estafurullah hocam , sen aracın altından girdin üstünden çıktın , okudun üfledin not defterin bile varValla bana soruyorsan ben cahilim siz karar vericeksiniz ben sana yancı olucam benim kafam bunlara basmiyor