Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 537,039

Etiketler

Bu arada konumuz takipcileri gizli hayranlarimiz var nasi buldularsa whatssuptan mesaj atiyorlar
kod 1234

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada konumuz takipcileri gizli hayranlarimiz var nasi buldularsa whatssuptan mesaj atiyorlar
kod 1234

Aynen söylediğim gibi detaylı araştırdım !!
Aynı şeyi ben daha evvel düşündüm biliyomusun adamlar helezon kafasına uyumlu saç döküyorlar onuda kauçuktan yastıkla yumuşatıyorlar ..
Ben aynı şeyi get taktırırken söyledim usataya kalın kafalılar anlamadılar halbuki kestirdiğin getin hem altına hem üstüne kalın kauçuk kestirsen hem sertliğini alırsın hemde 3-4 milim daha yükselir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hesap ettinmi hocam ne kadar maliyet cikiyor ? ben fiyatlara goz gezdirmistim makul diye hatirliyorum,

Ne makulu sen rakı sofrasından sonra bakmışsın belli
ben hesapladım 5 cm yükseltmek için 1350 euro diyolar kafayı yemiş bunlar

Her specer mıdır ne haltsa 12 mlim 4 tane koyarsan 4.8 cm yükseliyor tanesi 130 euro muydu neydi bunlara ek bide o kauçuğu extra fiyatlandırıyor ebesinşn nikahı

Ben goz gezdirdim sadece 5 cm icin dedigin gibi 130 euro felandi tanesi extra fiyat bilmiyorum

Ben goz gezdirdim sadece 5 cm icin dedigin gibi 130 euro felandi tanesi extra fiyat bilmiyorum

O 130 euro 5 cm için değil işte bunlar geti 4 e bölmüşler her parçanın aradınada kauçuk koyuyolar hepsinin tane fiyatı var oke

SON KONULAR - FORUM