Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 537,204

Etiketler

Korando için hatta amortisörlerin KYB ve TOKİCO versiyonları mevcut rus kardeşlerimiz de yaylarda ayni sekilde

Ruskiler kardesler yapmissa dogrudur TR de varmi bu kit ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu isi bir sefer yapalim basimiz agirmasin dersek yukseltme kiti en iyi cozum bence , dolarda yukseldi tam zamaninda

Ustam Gerçekten bu Iron Man'in kitini görmedim mi inanamıyorum TR de yok sipariş verirsem 3 ay sonra götürüyor sevgili huma eBay. Da 850 €

Ustam Gerçekten bu Iron Man'in kitini görmedim mi inanamıyorum TR de yok sipariş verirsem 3 ay sonra götürüyor sevgili huma eBay. Da 850 €
Gercekten gormedim
ebay dan nasi alicas paypal kalkti hesaba havale ilemi ? TR kargo yapiyorlarmi ? kargo dahil mi ? malzeme agir kargo ucreti cok tutar , almanyadaki hijack i hala getiremedim kargo cok pahali kardesimin gelmesini bekliyorum

Ben de aynı dertten muzdaribim PayPal bitti alışveriş bitti sadece fiyatını söylemek için belirtmek için yazdim

Ben de aynı dertten muzdaribim PayPal bitti alışveriş bitti sadece fiyatını söylemek için belirtmek için yazdim
Havale kabul ediyor bazilari hatta indirim bile oluyo ama bankadan havale eft neyse 4/5 gun suruyor onemli olan TR ye kargo varmi yazdiklarindan yok oldugunu anliyorum.

SON KONULAR - FORUM