erhan_41
Kamp II
Dün Tuzla da saat 12 civarı bir koronda gördüm arayola girdi ve kaybettim.....buralarda olan birisi muhtemel acelesi var gibiydi
erhan_41 / Tuzla
erhan_41 / Tuzla
Korando KJ aynı kasa geliştirilerek üretimi günümüze kadar devam edebilseydi , bugün arazi araçları pazarı içinde daha iyi bir yerde olabilirdi. Ülkemiz insanı maalesef bu tür kişiye özel geliştirilebilecek arazi araçları yerine , crossrover ve suv tarzı Duster vb araçları tercih ediyorlar. Bundaki ana sebepler ;İlgiden rahatsiz olup izini kaybettirmistir
Herkesin arabaya bakmasina hala alisabilmis degilim.
Polis abiler sırf sormak icin durduruyor. Eksik evrakla yola cikmamak lazim.
Rot kolu rot mili ayni şey heralde
Arkadasin korandosuna opel uyduruldu galiba. Sorup net bilgi paylasirim.
Salincak aski burclari yipranmisti
Ford ranger ınki orjinalden iyi uymus. Ustanin yalancisiyim
Öncelikle ne alıntı yaptı bu telefon bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın rot kolu isine gelince Hyundai h-100/ölçüleri uyuyor ama açısı dar mitsibishi 4x4 l300 uyuyor ama konuda bulmak sıkıntılı opel Vectra C uyuyor ama ben cesaret edemedim ama sonunda numuneyi birebir yaptırdım ve montajı bitti hamdolsu
Dostum,not al ben öyle yapıyorum birbirimize ve başkalarına faydamiz dokunur,bana ustam öyle tembihlemisti bu aralar pek ortalıkta yok ama çıkar yakında sanirimİlgiden rahatsiz olup izini kaybettirmistir
Herkesin arabaya bakmasina hala alisabilmis degilim.
Polis abiler sırf sormak icin durduruyor. Eksik evrakla yola cikmamak lazim.
Rot kolu rot mili ayni şey heralde
Arkadasin korandosuna opel uyduruldu galiba. Sorup net bilgi paylasirim.
Salincak aski burclari yipranmisti
Ford ranger ınki orjinalden iyi uymus. Ustanin yalancisiyim
Takiliyor abi ben acil bir Rusyaya gitme durumum cikti esin ninesi rahmetli oldu telefon ofis telefonu olunca oradan da bakamadim bilgisayar basindan senin kolda yalan oldu bu ara bugun gondereyim mi yoksa buldun mu ?dostlar,bizim araçlara OBD cihazı takılabiliyor mu varsa soket yeri neresi oluyor
Takiliyor abi ben acil bir Rusyaya gitme durumum cikti esin ninesi rahmetli oldu telefon ofis telefonu olunca oradan da bakamadim bilgisayar basindan senin kolda yalan oldu bu ara bugun gondereyim mi yoksa buldun mu ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başıniz sagolsun sabirlar dilerim kardesim , hoşgeldin ozlemistik seniTakiliyor abi ben acil bir Rusyaya gitme durumum cikti esin ninesi rahmetli oldu telefon ofis telefonu olunca oradan da bakamadim bilgisayar basindan senin kolda yalan oldu bu ara bugun gondereyim mi yoksa buldun mu ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi