Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,232

Etiketler
İlgiden rahatsiz olup izini kaybettirmistir :smiley:
Herkesin arabaya bakmasina hala alisabilmis degilim.
Polis abiler sırf sormak icin durduruyor. Eksik evrakla yola cikmamak lazim.

Rot kolu rot mili ayni şey heralde
Arkadasin korandosuna opel uyduruldu galiba. Sorup net bilgi paylasirim.
Salincak aski burclari yipranmisti
Ford ranger ınki orjinalden iyi uymus. Ustanin yalancisiyim

Korando KJ aynı kasa geliştirilerek üretimi günümüze kadar devam edebilseydi , bugün arazi araçları pazarı içinde daha iyi bir yerde olabilirdi. Ülkemiz insanı maalesef bu tür kişiye özel geliştirilebilecek arazi araçları yerine , crossrover ve suv tarzı Duster vb araçları tercih ediyorlar. Bundaki ana sebepler ;

1- Satıldığında değer kaybetmesin piyasası olsun
2- Yedek parça , servis kolay ulaşılsın
3-Vergisi az olsun , sigortası az olsun
4-Yakıtı hesaplı olsun

bu konuda tabiiki haklılar , ülkemizin ekonomik ve sosyolojik yapısı buna müsaade ediyor elbette , petrolü ithal eden ülkelerin ortak yazgısı bu maalesef.
Biz ve bizim gibi düşünenler arazi aracımızın sıradan herkeste olan değil ,bize özel olmasını isteriz , bir AVM otoparkına girdiğimizde 500 metreden aracımız farkedilmeli , arazide patrol ile pajero ile XJ ile en zorlu şartlarda gezebilmeliyiz , seyahat ederken kendimizi ve araçtakileri güvende hissedebilmeliyiz bizim için bu vergidende , parça sorunundanda , ekonomik olup olmamasındanda daha önemlidir. Çünkü insanın yedek parçası maalesef yok ve biz bunun bilincindeyiz.

selamlar saygılar

Öncelikle ne alıntı yaptı bu telefon bilmiyorum o yüzden kusura bakmayın rot kolu isine gelince Hyundai h-100/ölçüleri uyuyor ama açısı dar mitsibishi 4x4 l300 uyuyor ama konuda bulmak sıkıntılı opel Vectra C uyuyor ama ben cesaret edemedim ama sonunda numuneyi birebir yaptırdım ve montajı bitti hamdolsu

Sanırım Opel Vectra C ile mitsibishi 4x4 L300 uyuyor ama cesaret edemedim ,numunenin birebir aynısını yaptırdım ve taktik bitti şükürler olsun

Dostum,not al ben öyle yapıyorum birbirimize ve başkalarına faydamiz dokunur,bana ustam öyle tembihlemisti bu aralar pek ortalıkta yok ama çıkar yakında sanirim

Makine mühendisi proje ve karayolları uygunluk belgesini hallettiniz mi
O belgeler ve soforler odasindan dosya ile muayene istasyonuna gidiliyor. Muayene istasyonundaki gorevli ve trafik tescildeki memur daha once bu tip işlem yapmamissa sora sora ogrenmesi islemi biraz uzatiyor.
İlave bir ayrinti trafik sigortasi
Plaka ve tescilden once sigorta yapmamiz gerekti. Arabalari İskenderun da çalışır hale getirdik. Gecici yol izni icin trafik sigortasi yaptirdik Sigortacilarda da biraz ugrastik.
Sigorta olmadan tescil ve plaka zaten olmuyor. İslemler bitince sigortaya plaka islenebiliyormus. Ben ayni sigorta ile devam ediyorum. Motor ve sase no yaziyor plaka yazmiyor.

Son düzenleme:

bd037e9192afb004016d81a57f6e6ebb.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostlar,bizim araçlara OBD cihazı takılabiliyor mu varsa soket yeri neresi oluyor
Takiliyor abi ben acil bir Rusyaya gitme durumum cikti esin ninesi rahmetli oldu telefon ofis telefonu olunca oradan da bakamadim bilgisayar basindan senin kolda yalan oldu bu ara bugun gondereyim mi yoksa buldun mu ?

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam,başınız sağolsun. uzun aramalardan sonra parçayı birebir yaptırdım ve taktık oldu.ebay siparişinide yedekliyeceğim . teşekkür ederim ilgine

Takiliyor abi ben acil bir Rusyaya gitme durumum cikti esin ninesi rahmetli oldu telefon ofis telefonu olunca oradan da bakamadim bilgisayar basindan senin kolda yalan oldu bu ara bugun gondereyim mi yoksa buldun mu ?

Başın sağolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başıniz sagolsun sabirlar dilerim kardesim , hoşgeldin ozlemistik seni

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri