Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,428
Teşekkürler hosbulduk
Temmuzdan beri az da olsa tecrube edindik. Türkçe forumlarda bilgili arkadaslara rastlamak ayrıca mutlu etti.
Bizlerde korando konusunda yeniyiz aslinda @orgasmatron kardesimiz bu konuda cok tecrubeli ve sagolsun iyiki kanimiza girmis ben cok memnunum.Ihaleden iki arkadasimiz var bir musso bir korando evrak ruhsat vs vs konularda da onlar tecrubeli.Sizlerde yorum ve goruslerinizle foruma katilirsaniz memnun oluruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Bende de arka koltuk yoktu
Tofask bisey uydurduk. Makine muhendisi proje hazirladi.
Onaylandiktan sonraki islemler sıfır arac tescil islemlerine benzer.

Bende de arka koltuk yoktu
Tofask bisey uydurduk. Makine muhendisi proje hazirladi.
Onaylandiktan sonraki islemler sıfır arac tescil islemlerine benzer.
@erek.65 in evrak isleri uzadi en sununda takipciye vermisti.
@ceng.67 de vizede takildi devam ediyor , sizin vize ruhsat isleri bittiyse bilgileriniz arkadaslara faydali olacaktir.

@ceng.67 rot kolu yuzunden henuz vizeyi gecemedi
@erek.65 evrak islerinden burokrasiden bikti
Foruma girdiklerinde tekrar sorariz son durumu

@hobilixx arka koltuk disinda tamir bakim vs vs yaptinizmi ? Calismayan aksam varmiydi ?

On takimda problem vardi
Muayenede problem olabilecek durumları giderene kadar parca aradım.
Arka balata ve fren merkezleri hyundai h100
On fren balatalar elantra 2001-2003
Z rot primera uydu.
Rot mili rot başı alt ve ust rotilleri de yeniledim ancak onlarin ambalaji yoktu

2d585dd620926e2f426d7458525dbec3.jpg
834d67c25e57faefde83bbf31b86dc30.jpg
51bd1eadafa50a2f4672700036e0c31e.jpg
b182ece061bc5833e3aef809811a1e44.jpg
38327b69a8dc33fbfddcaa4c3942a33c.jpg
bbee2fb05293b06890debfe9c8f0712f.jpg

On takimda problem vardi
Muayenede problem olabilecek durumları giderene kadar parca aradım.
Arka balata ve fren merkezleri hyundai h100
On fren balatalar elantra 2001-2003
Z rot primera uydu.
Rot mili rot başı alt ve ust rotilleri de yeniledim ancak onlarin ambalaji yoktu
Bilgiler ve fotolar cok iyi oldu parcalarin ambalaj fotolarida notlarimiz icin cok faydali oldu tskler. Aracinizda gayet guzel ve temiz gule gule kullanin ins.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR