highoutput
Zirve
32 mi senin lastikler o zaman ok ben standart olcude saniyordum.-45 ofset jant takıyorum yarin veya c.tesi lastikler 32x11.50x15
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
32 mi senin lastikler o zaman ok ben standart olcude saniyordum.-45 ofset jant takıyorum yarin veya c.tesi lastikler 32x11.50x15
-30 hatirliyorum uygun olani diger foruma bi bakalim su konuyaKaç takayım
bu araclar TR ye ilk geldiiginde gemiden indirilirken hayran hayran seyretmistim ulen ne havali cip diye
Diger forumda Ofsetli jantlar hakkinda diye bir konu acmis @orgasmatron orada deneyimleri var okumadinmi sen o konuyu ?-45 ofset jant takıyorum yarin veya c.tesi lastikler 32x11.50x15
Masallah camurun bol olsun ins
Jant model karar verdin mi ?Simdi tekrar okudum -30 ideal,-45 kasar diyo dostumuz
Hayirlisi olsun ins hosgeldiniz105 sayfayi sabirla okudum
Bende e ihaleden korando sahibi olanlardanım. Arkadasla birlikte teklif verdik ihaleler bize kaldi, Hatay a hangi gun gidelim diye plan yaparken darbe girisimi patladı. Ohal şartlarında o hafta iki beyaz korandoyu teslim alip Giresun a döndük
Yukseltme icin acele etme bence torsiyondan yukseltme ekonomik anlamda benimde aklima yatiyor fakat bu isi en iyi ve sorunsuz yapmak daha dogru ironman kit aklima gelip gelip duruyor.@matchplus güle güle kullan dostum, bak nasipte bu varmış .ihaleye canın sıkılmıştı birde