Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,541

Etiketler
Yukselir yukselmesine de konfor bitti yol tutusu azaldi kasislerde gelecek seslee taak taaaak virajlarda olacak saclar tiken tiken vs vs vs saglikli bi formul degil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama sizde zor sorular sotuyorrsunuz daha oralari calisamadim
Benim terrano da sadece salıncak ve amortisör var. Torsiyondan açınca belli bir süre sonra geri kapanıyor. Bazı salıncaklı araçlarda amortisör ile birlikte helezon da mevcut. Bizim kilere de olsa çok güzel olacak. Huma otoda nissan patrol için 2 inc tek satılan amortisör ve yaylar var. Onlardan kendime bir kit toplamayı planlıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

f78398d92d6c6d67e40c21884f75605a.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sistem aynı torsiyondan açınca bir süre sonra geri basıyor bir miktar +2" amortisör şart arkalar için de +2 inc amortisör ve yay altına tofaş veya toros takozu

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum, resimleri ancak aksam atabilecegim ama korktuğu gibi olmadı .cekincelerimi usta ya söyledim oda önden ve arkadan 4cm kaldırdığını bununda bir sakıncası olmadığını belirtti aksama ayrıntıları vericem

IMG_20161101_143948.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR