Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 521,450

Etiketler

Gecen sene agir zeminde ciktigimiz yere koyun imami niva ile geldi benzin deposunu iptal etmis bi plastik bidon koymus bide hortum takmis niva o halde nasil geldi bizim ciktigimiz yere anlamadim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Gelir niva kotu araç değil rus forumlarda 4x4 dergilerinde bakıyorum roket gibi nivalar var tabi onlarin amiral gemisi uazik .Bu ara korando nun fan sitesi www.korandovod.ru

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ruslar niye Ing ce konusmaz yazmazlar çeviride de tam anlasilmio Bizim rus kaptanlarda ing bilmio adamlar denizde nasi gidio diger gemiler ve istasyonlarla nasil anlasio bilmiyorum.

20161001_111923.jpg
20161001_111731.jpg
20161001_112102.jpg
20161001_111333.jpg
20161001_111318.jpg

Bu gun araziye cikip hem aracin 4 h 4 l test i yapayim hemde video foto cekeyim dedim. Cektigim videolari aslinda cekmemisim bi kac foto cekmistim Allahtan cekmisim fotolari.
Arazi performansi cok cok iyi asfalt lastigi ile kuru toprak zemin yangin ve orman yollarinda tatmin edici sonuc oldu.Yagmur yagdiginda yedek AT lastik alip expedition tarzi geziler yapip bunlari tekrar paylasicam ins.

Selamlar Saygilar

Son düzenleme:

Bu gun araziye cikip hem aracin 4 h 4 l test i yapayim hemde video foto cekeyim dedim. Cektigim videolari aslinda cekmemisim bi kac foto cekmistim Allahtan cekmisim fotolari.
Arazi performansi cok cok iyi asfalt lastigi ile kuru toprak zemin yangin ve orman yollarinda tatmin edici sonuc oldu.Yagmur yagdiginda yedek AT lastik alip expedition tarzi geziler yapip bunlari tekrar paylasicam ins.

Selamlar Saygilar

Ben demedim mi )

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyle bir performans beklemiyordum.Haklisin , ama şunuda merak ediyorum daha zor şartlarda yağisli havalarda camurda su gecislerinde etkinlik sonrasi sensorler , abs , tcs, ebd , 4x4 geçisleri ariza verirmi yani kisacasi elektronik sistem toz su camur gibi nedenlerle ariza verirmi ?

Hocam çok sağolsun,gümrük ihalesinden aldım marsa basmadan servisin önüne indirecegim a dan z ye bir kontrol ve bakıma sokacagim .sağolsun Orgasmatron çok yardımcı oldu

Eyw aynen , bende bu gun yine kafasini utuledim @orgasmatron kardesimin sagolsun bilgiyi paylaşmayi cok seviyor.
Aslinda benimde bi kontrolden gecirmem gerekiyor , onumuzdeki haftaya erteledim. Gule gule kullanin ins extrem calismalar olacakmi arac ustunde standart mi kullacaksiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR