Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 525,008
Hayirlisi inş araciniz gayet diri ve guzel gorunuyor yapacaginiz degisimler cok yakisacak eminim marakla bekliyoruz bol bol foto bilgi paylasalim birbirimizden feyz aliriz.

Not bu gun sanayide bir ustaya ugradim nerden buluon bu araclari karekasa aliaga da tekti buda tek baska yok dedi. Allah aramiza akıllı sokmasin inş selamlar saygilar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
Boyle bir performans beklemiyordum.Haklisin , ama şunuda merak ediyorum daha zor şartlarda yağisli havalarda camurda su gecislerinde etkinlik sonrasi sensorler , abs , tcs, ebd , 4x4 geçisleri ariza verirmi yani kisacasi elektronik sistem toz su camur gibi nedenlerle ariza verirmi ?

Abi şöyle bir güzellik var , beyinler arabanin içinde ama surucu koltugunun altinda yani araba suyun icinde kalirsa ve su girerse arabanin icine beyinler gider ,
IMG-20131221-WA0000.jpg

Bunun haricinde sudan camurdan bozulacak birsey yok aracin dis acik ortamlarinda

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok sağolsun,gümrük ihalesinden aldım marsa basmadan servisin önüne indirecegim a dan z ye bir kontrol ve bakıma sokacagim .sağolsun Orgasmatron çok yardımcı oldu

Merhaba hocam ihaleye nasıl girdiniz süreci anlatabilirmisiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce piyasadaki araçlara fiyat sordum adamlar burunarindan kil aldirmadilar araştırınca onlarında ihale aracı olduğunu gördüm e-ihale diye gümrük bakanlığının sitesi var1. önce ona kaydoluyorsunuz 2.araçların içinde aklınıza yatan veya yatanların inceliyorsunuz3.%10 unu yatiriyosunuz 4.ve ihaleyi takibe aliyorsunuz5.mercedes ,BMW vs piyasi olan araçlara daha çok galericiler saldiriyor 6.aracın belirlenen bedelinin %75 ve ustu verirseniz artırma yapacak birileri olmazsa araç sizin7.%75 un altında verirseniz komisyon karar veriyor alma ihtimali de var almamada8.araç size kaldıysa bankadan kalan meblağı yatırıp hangi gumrukse makbuz+imzalı şartname ile gidiyorsunuz 9.aracı çıkartmak biraz mevzuatli isi bilen bir kişiye vekaletlede yaptı da bilirsiniz(benim anlaştığı çekici "abi 100 TL fazla ver sen hic buraya gelme dedi" 10.araç plakasizsa aha iste ben daha bu aşamaya yeni geldim onu yaşayıp göreceğiz onları da yaptıkça paylasirim sevgiler,saygilar

Önce piyasadaki araçlara fiyat sordum adamlar burunarindan kil aldirmadilar araştırınca onlarında ihale aracı olduğunu gördüm e-ihale diye gümrük bakanlığının sitesi var1. önce ona kaydoluyorsunuz 2.araçların içinde aklınıza yatan veya yatanların inceliyorsunuz3.%10 unu yatiriyosunuz 4.ve ihaleyi takibe aliyorsunuz5.mercedes ,BMW vs piyasi olan araçlara daha çok galericiler saldiriyor 6.aracın belirlenen bedelinin %75 ve ustu verirseniz artırma yapacak birileri olmazsa araç sizin7.%75 un altında verirseniz komisyon karar veriyor alma ihtimali de var almamada8.araç size kaldıysa bankadan kalan meblağı yatırıp hangi gumrukse makbuz+imzalı şartname ile gidiyorsunuz 9.aracı çıkartmak biraz mevzuatli isi bilen bir kişiye vekaletlede yaptı da bilirsiniz(benim anlaştığı çekici "abi 100 TL fazla ver sen hic buraya gelme dedi" 10.araç plakasizsa aha iste ben daha bu aşamaya yeni geldim onu yaşayıp göreceğiz onları da yaptıkça paylasirim sevgiler,saygilar

Aslına bakarsanız prosedürü biliyorum benim merakım size o aracı nasıl aldırdılar
Demekki dediğiniz gibi ilgi görmüyor o arkadaşlar tarafından..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam bu aracı zaten bilen alıyor ticari olarak alanın elinde patlıyor, millette zaten marka takıntısı var daha ben bile sadece Korando diyorum Ssangyong dedin mi adam bu ne yaaa! ! diyor malum sitede 2 senedir satılamayan ama inatla fiyatı artırılan araçlar var adam önceki sene 24 e satamadi simdi 29 dan 26 ya lütfen düştü.ama e-ihalede Musso lar çok ucuza gitti 12_16 arası gitti tank gibi arabalar

Hava filtresi bulma konusunda sikintiya girerseniz ford transitin filtresi %80 uyumlu biraz kivirirsaniz oluyor :smiley:

Boyle olmadi @orgasmatron niye ford kullanalim aldirdin bize korando yedek parca temini saglaman gerekir

Abi simdi kendimizden olsa söylenirde elin adamı ama her geliş gidişte söyleriz serviste de var zaten bu parçalar ben bos gelmesinler diye araya sıkıştırdım

Avukat bey saolsun 24 saat yardim edio filtre yerine bulasik sungerii takar gideriz Alaman yapmiş yahu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler