Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 521,451
Abi ssangyongla bir alakam yok zaten "Kore" mali olan 4 ceker araç formunda İslam Din Atatürk(bunu da kompense ediyor akli sira) başlıklı konular açan yobaz admin atti beni

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

@matchplus nihayet evlenmişsin hayirlisi olsun
@orgasmatron bu akşam ustu bi Foça gezisi yaptim Power secenegini deneyim dedim ve super oldu niye bana demedin power kullan diye cok keyifli benzinli araci aratmayacak seri ve atak oldu arac.

Soru:
1-Power seceneginde surekli kullanmanin bir zarari varmi ?
2-Power / Winter seceneginde 4x4 high/low surusunde bir sorun olurmu ?
Not:Sagolsunlar sonradan koltuk isitma ilave etmisler kişin bi tarafimiz donmiyacak :smiley:

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@matchplus nihayet evlenmişsin hayirlisi olsun
@orgasmatron bu akşam ustu bi Foça gezisi yaptim Power secenegini deneyim dedim ve super oldu niye bana demedin power kullan diye cok keyifli benzinli araci aratmayacak seri ve atak oldu arac.

Soru:
1-Power seceneginde surekli kullanmanin bir zarari varmi ?
2-Power / Winter seceneginde 4x4 high/low surusunde bir sorun olurmu ?
Not:Sagolsunlar sonradan koltuk isitma ilave etmisler kişin bi tarafimiz donmiyacak :smiley:

Abi power secenegi vitesleri gec yukseltiyor winter da vitesi daha cabuk degistiriyor , power acip birde vitesten 1 e getirdigin zaman cikamayacagi pek bir yer yok tas vs dokunmadiktan sonra bi de arkaya tam kilit koydun mu dadindan yenmez

Abi power secenegi vitesleri gec yukseltiyor winter da vitesi daha cabuk degistiriyor , power acip birde vitesten 1 e getirdigin zaman cikamayacagi pek bir yer yok tas vs dokunmadiktan sonra bi de arkaya tam kilit koydun mu dadindan yenmez powerin surekli acik kalmasinin yuksek yakittan baska bir zarari yok pompayi aciyor arac yakit %10 bence oynar

Abi power secenegi vitesleri gec yukseltiyor winter da vitesi daha cabuk degistiriyor , power acip birde vitesten 1 e getirdigin zaman cikamayacagi pek bir yer yok tas vs dokunmadiktan sonra bi de arkaya tam kilit koydun mu dadindan yenmez

Power sadece vites geçişlerini uzatıyorsa 1 de kullanılacağı zaman niye power kendi kendine vites mi yükseltiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ok yarinda winter kullanayim aralarindaki farki daha iyi anlarim.Power da motorun sesi bile degisti cok hosuma gitti ama yakit farki oluyordur herhalde.
P/W secenegi ile 4x4 kullanilir degilmi ?
Power vites araliklarini dusurdu gibi hissettim belkide cok guc vermesinden oyle hissettim.
Hafta sonu ins secenekleri test edicem.

Power zaten tam guc veriyo birde vites sabit 1 de en agir devirde guc sagliyor demekki karekasadaki highoutput gibi oluyo tam güc saglayip dik rampa cukur vs cikmak icin tasarlanmiş.

Mazotu aciyor araba sport mod gibi birsey

Avukatım spor modu power yapmışlar onu biliyorum da spor modda da ne benzini nede mazotu açar vites devrini uzatıp gaz tepkimesini artıran sensör girer devreye

Avukatım spor modu power yapmışlar onu biliyorum da spor modda da ne benzini nede mazotu açar vites devrini uzatıp gaz tepkimesini artıran sensör girer devreye

Bunda tam öğle değil highoutput abimizin dediği gibi motorun sesi bile değişiyor mazot açıyor araba daha seri calisiyor

Mercedes iste yapmış adamlar )

O yüzden diyorum ki manuel de low kullanıp power la gitmenin mantığı ne zaten sürtünme en üst seviyede şanzuman diffransiyel ısınıyor

O yüzden diyorum ki manuel de low kullanıp power la gitmenin mantığı ne zaten sürtünme en üst seviyede şanzuman diffransiyel ısınıyor

Amerikan mi kardeşim bu birseyin isindi falan yok

Powerda 1 e aldinmi bir de low araba ne varsa koyuyor ayrica lowda istesenizde 20-25 km ustune cikmiyor isinacak birsey yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri