Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 521,451
Bunda tam öğle değil highoutput abimizin dediği gibi motorun sesi bile değişiyor mazot açıyor araba daha seri calisiyor

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mercedes iste yapmış adamlar )

Bu mazot açıyır çalışma sistemi ne ters biraz bi araştırayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Etiketler
Amerikan mi kardeşim bu birseyin isindi falan yok

Powerda 1 e aldinmi bir de low araba ne varsa koyuyor ayrica lowda istesenizde 20-25 km ustune cikmiyor isinacak birsey yok

Kardeeeş bu memleket meselesi değil motor ısınmasından bahsetmiyorum ben ingiliz japon ve american kullanarak burdayım lowda 10 dkka kullan gir altına elini dey bakalım

Entersan ve bir o kadar keyifli calisma prensibi farkli o belli @matchplus mazot akisinin farklilastigi motor sesinden hissediliyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeeeş bu memleket meselesi değil motor ısınmasından bahsetmiyorum ben ingiliz japon ve american kullanarak burdayım lowda 10 dkka kullan gir altına elini dey bakalım

Alman kullanmamisin abi

Şaka bi yana bu aracin oyle isinma vs sikintilari olmuyor sadece kilit istiyor kendi orjinal boyut lastikleriyle tcs is goruyor ama lastikler buyuyunce abs sensorleri olayi tam kavriyamiyor ve tcs kivaminda calismiyor

Entersan ve bir o kadar keyifli calisma prensibi farkli o belli @matchplus mazot akisinin farklilastigi motor sesinden hissediliyor.

Eksik bilgi var mazotu çok verince motor sesi değişmez abi bşşeyin devreye girdiği kesin araç sangyong olduğu için yorum yapmıyorum şuan araba kullanıyorum araştırıp dönücem

Bu saydıklarımın çeşitlerini kullandım td5 hepsine koyar tabi kullanmadığım ama gönlümde yatan canavar ise prado dur

P/W ye alinca muhakkak sensorler devreye girip tepkime yapiyor bu belli ama gucude verebilmek icin yakit artmasi normal bence.
TCS yi soracaktim cevabini vermissin tskler.
@matchplus senden de arastirmalarinin neticesini bekliyorum.
Not: P seceneginde hararet gostergesinde bi degisiklik olmadi.
Hafta sonuda 4x4 ile testler yapip paylasicam sizlerle ins.
Tecrube ve yorumlariniz icin tskler.

Alman otomobil kullanırım üstünede tanımam 4*4 lerini sevmiyorum ama bunlar suv yapıyolar arazi taşıtı değil

Yav ne suv u bir turlu anlatamadik
83395dd0cc0125ef4c98caddc23b789a.jpg

ecc99bfed0a2bb2ec43658fc8dac5043.gif

Bu arac suv muv degil sase var hemde kisa onler torsiyon eski kasa pajero suv ise tamam kabul bu da suv

P/W ye alinca muhakkak sensorler devreye girip tepkime yapiyor bu belli ama gucude verebilmek icin yakit artmasi normal bence.
TCS yi soracaktim cevabini vermissin tskler.
@matchplus senden de arastirmalarinin neticesini bekliyorum.
Not: P seceneginde hararet gostergesinde bi degisiklik olmadi.
Hafta sonuda 4x4 ile testler yapip paylasicam sizlerle ins.
Tecrube ve yorumlariniz icin tskler.

Yahu aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu hepsinin ciğerini sökerdik
Bu teknoloji harikası arabayı burda kimse kullanmıyorki inceleyim
Avukat daha iyi reklam yapmalı

Ayrica land over ve amerikan arabalari hicbir moka koyamazlar japanese plays german kills bu is bu kadar bu aracta alman motor 99 a kadar alman sanziman (sonra onun kopyasi avusturlya) amerikan difransiyele sahip ciddi sorunsuz bir arac cop anglo sakson arabalari gibi zart zurt problem acmaz

@matchplus bu 2.9 120 bg makine tabiiki digerleriyle bir tutma niyetimiz yok. Biz fiyat olarak en uygun sekilde arazide kendimize ozel kendi segmentinde artilarin pesindeyiz.Suv dedin kabul ama ruhsatta M1G yaziyor bu tam tesekkullu arazi araci demek degil mi ?

Ayrica land over ve amerikan arabalari hicbir moka koyamazlar japanese plays german kills bu is bu kadar bu aracta alman motor 99 a kadar alman sanziman (sonra onun kopyasi avusturlya) amerikan difransiyele sahip ciddi sorunsuz bir arac cop anglo sakson arabalari gibi zart zurt problem acmaz

Genelleme yapmıcaksın avukat sen bu yüzden antipatiksin işte kovuyor adamlar seni
Ben land rover demedim sadece land rover dersen anlaşılmaz td5 disco dur ve öyle sorun çıkarmaz şase uzunluğu torku diffleri şanzumanı hatta ve hatta şaftı bile kraldır aracın orjinal yüksekliği bile seninkinin yükselmiş hali kadardır..arazinin de kralıdır bak sana bi gezimizden anektod aktarayım 13 araçlık gezimizde çoğunluğu japon çeşitleri olmak üzere bikaçta amerikan sadece benim aracım disco parkurları tek seferde çıktı diğerleri aks bikaç defada ve aks kırnlar hararet yapanlar şaft koparanlar falan filan ve sadece kabiliyette değil olay ferahlık komfor yahu bu araçların için en geniş cam çapına sahip araç disco

@matchplus bu 2.9 120 bg makine tabiiki digerleriyle bir tutma niyetimiz yok. Biz fiyat olarak en uygun sekilde arazide kendimize ozel kendi segmentinde artilarin pesindeyiz.Suv dedin kabul ama ruhsatta M1G yaziyor bu tam tesekkullu arazi araci demek degil mi ?

Abi tamam araban güzel yahu kızma

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR