Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 565,094
Hocam vın da bisi çıkmadı denediğimde. Gümrükten çıkan Çoğu araç gibi iki koltuklu aracım kopek vs olduğu içinde gerek görmedim ama koltuk girişleri var. Acaba arka koltuğu sokarken abs yi falan iptal mi ettiler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Sanmam bunlar fabrika cikisi van koltuk sokme yok sensordur o sensor

Ne cefası cektin abi sen ? Ben aldım bşr hafta sonra mal bir arkadaşım ırmagım ortasında suyun içinde koyuverdi arabayı koltugun altındaki tum beyinler gitti, abs otomatik bunları ingiltereden getirttim sonra sanzıman geri vitese girmeme sorunu yaptı iki kere sanzıman yaptırdım valf body deki selonoid bosch marka valfleri almanyadan getirttim bosch denen amk firma ile 2 ay kavga ede ede siparisi gecmeti unutmusuz dediler 30 gun sonra gelir deyip, sonra hubları rusyadan getirttim felan filan ama hepsi bitti .

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazsam roman olur olsun ben böylede seviyorum sen 3.2 den bizi aydinlatsana biraz

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidicem ama onun dükkânı yokmuş evin garajindaymis

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hadi hayırlısı sizden daha da değişik şeyler bekliyorum acikcasi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu görmek enteresan olur işte. takipteyim.

bi de highoutput hocam, kötü bişey demedim niye alınganlık yapıyorsun ki? relax hocam relax. Ben senin söylediğini yanlış anlamışım o 3 aracı değil de suzuki ile korando farklarından bahsediyorsun sandım, ayrıca düzgünce yazdım sana. Uslupte hoşuna gitmeyen ne vardı çözemedim. Orda da sen beni yanlış anlamışsın sanırım. insanın eşşek saati de olur eşref saati de olur bu seferlik unutalım olanları, bi dahakine tam teşekküllü kavga ederiz

verdiğin örneklere bakacak olursak gerçekten farklı platformlara benziyorlar, olay şu ki benim için benzin dizel turbodizel vb hiç mi hiç fark etmez, tek olmazsa olmazım otomatik şanzıman olmasını istiyorum o kadar. Neyse bu iş zaten öyle zart diye çözülecek bi mesele değil, burayı da takip ediyorum zaten, olaylar gelişir bi şekilde artık.

Ok sorun yok unutalim soz ile yazi bir olmuyor sen yanlis anladin ardindan ben yanlis anladim demekki
bilgimiz dahilinde buradayiz..