Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,191

Etiketler
Yağ koyma yeri ayrı ama yağ değişiminde conta değişmiyor. O ring ler değişebilir ama

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ilginc geldi banada yurt dışı forumda biri bi kac hafta once degistirdi fakat conta degisiminden bahsetmedi az once onada mesaj attim conta degistirdimi diye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu şanzıman yağ değişiminde conta değişimi konusunu Vietnam daki Korandocu kardeşlerimize sordum , birisi geçen haftalarda değişim yaptı , @sesezgin arkadaşımız gibi ''conta iyi durumda idi değiştirmedim , ama filtre değiştirdim dedi ''.

GY AT ler geldi

153dcc7654dee9668c6c3692c99f26aa.jpg

Dolar uçmadan önce almak lazımmış.
Bende demir tampon yapımı için verdim arabayı

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende oyle dusundum yilbasindan sonraya birakmistim sonra dedim nolmaz nolmaz , demir tampon hayirli olsun foto bekliyoruz

Oohhoooo forum uçmuş haberimiz yok unutmadan korando şanzıman filtresi ve contası actyon sports ile birebir uyumlu ,şanzıman yagi için birşey diyemiyorum erzurumlu koyduğunda ben Yoktum, @erek.65 hocam şanzıman yangına baktir gerekiyorsa değiştir demişti bizim org

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri