Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,398
selam arkadaşlar , arazi için hazırlıklar başladı :smiley: lastik seçimimi değiştirdim , tercihim 235 / 75 R15 Goodyear Wrangler AT/SA+ siparişi verdim herhalde perşembe yada cuma gelecek fiyat adet 350 tl.

Lastik Arama Sonuçları
Lastik ebadi standart kalacak o zaman
Aslında en sağlıklısı her açıdan bende mi orjinal ebada donsem diye düşünüyorum arada ya da 245 70 16 ya

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
uploadfromtaptalk1481014259832.jpeg
bu tamponu yaptıracağım ilk fırsatta turunculari olmayacak tabi ki

Lastik ebadi standart kalacak o zaman
Aslında en sağlıklısı her açıdan bende mi orjinal ebada donsem diye düşünüyorum arada ya da 245 70 16 ya

evet standart kalmasından yanayım , aracın orjinal değerleri ile fazla oynamak istemiyorum çünkü arkasından başka değişikliklerde yapmak gerekiyor.

Arkadaşlar herkese merhaba konuyu dağıtmadan şöyle açıklayayım aracı alalı 2 ay oldu 98 model 2.9 otomatik sahibi oldum. araçtan şu ana kadar gerçekten çok memnunum. biz ilk olarak general at3leri takarak başladık(belki bilmeyen vardır diye bu lastik özel olarak kış içinde uyumlu olarak gelistirilmis) korando muza şekil vermeye sizlerin önerileri nelerdir arazide otomatik olması kirilganligini arttirir mi ayrıca benim aracım 5 silindir turbosuz. Turbo takılma ihtimali nedir

Son düzenleme:

Gunaydin arkadaslar ,
@AykanUtku forum konumuza hosgeldiniz , araciniz hayirli olsun gule gule kullanin ,
birazdan sanayiye giriyorum bakimlar icin oradan devam ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar herkese merhaba konuyu dağıtmadan şöyle açıklayayım aracı alalı 2 ay oldu 98 model 2.9 otomatik sahibi oldum. araçtan şu ana kadar gerçekten çok memnunum. biz ilk olarak general at3leri takarak başladık(belki bilmeyen vardır diye bu lastik özel olarak kış içinde uyumlu olarak gelistirilmis) korando muza şekil vermeye sizlerin önerileri nelerdir arazide otomatik olması kirilganligini arttirir mi ayrıca benim aracım 5 silindir turbosuz. Turbo takılma ihtimali nedir
Evet bende turbo istiyorum

Buradaki ustalara sordum , sonradan turbo takma islemi yapilirmi diye tavsiye etmiyorlar , motorda daha sonra sıkıntı yaratacagı gorusundeler sebep olarakta motor sistemlerinin ayni olmadigini soyluyorlar , sizlerde yine ustalariniza bir danisin derim ama pek saglikli gorunmuyor.

Çok teşekkürler aslında turboya genelde gerek duymuyorum motor soğukken çok cansız olsada isindiginda 5 ssilindir gayet yeterli oluyor ama insan yine de istiyor işte

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkürler aslında turboya genelde gerek duymuyorum motor soğukken çok cansız olsada isindiginda 5 ssilindir gayet yeterli oluyor ama insan yine de istiyor işte

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yorumlar buradaki ustalara ait kesin dogrudur diyemem sizler yinede bolgelerinizdeki bilhassa mercedes ustalarina danisin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR