Süper olmuşLoading.....Ekli dosyayı görüntüle 55273Ekli dosyayı görüntüle 55274Ekli dosyayı görüntüle 55275
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istanbul habiplerHocam, bu tamponcu nerededir
Yarın teslim alacağız ınşallah bugün boya daAracin estetigi bozulmamis iscilik cok iyi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimkine demir tampon takinca tipsiz oluyorHocam, bu tamponcu nerededir
Yapan kişi cok önemliBizimkine demir tampon takinca tipsiz oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 55297
Yok yahu cok ornekleri inceledim olmuyo olmuyo en sanatkari yapsada olmaz, tip musait degilYapan kişi cok önemli
Olur olur ustasına denk gelmesi lazımYok yahu cok ornekleri inceledim olmuyo olmuyo en sanatkari yapsada olmaz, tip musait degil
Loading.....Ekli dosyayı görüntüle 55273Ekli dosyayı görüntüle 55274Ekli dosyayı görüntüle 55275
Bunlarda emanet gibi durmus yok abi yok olmucak bu isEkli dosyayı görüntüle 55302Ekli dosyayı görüntüle 55303Ekli dosyayı görüntüle 55304
Elin oğlu yapıyor
Demir tampon çok sevmiyorum ama olursa bunlara benzer birşey olur
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kilit icin mapa yeri bilincli olarakmi yaptirmadin unuttunmu ?Loading.....Ekli dosyayı görüntüle 55273Ekli dosyayı görüntüle 55274Ekli dosyayı görüntüle 55275
Degisik tmm ama sinyalleri cikarip yerini bos birakmis tampon uzantisi camurluklardan cok ayri olmus, yuksek hizda o camurluklar zangir zangir titremezmi sence ?1. Resim çok değişik ama
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi