Mapa yerleri var ama altta resimden belli olmuyorKilit icin mapa yeri bilincli olarakmi yaptirmadin unuttunmu ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mapa yerleri var ama altta resimden belli olmuyorKilit icin mapa yeri bilincli olarakmi yaptirmadin unuttunmu ?
Turuncu kilit havali olurMapa yerleri var ama altta resimden belli olmuyor
Benim tampon da da aynı boşluk oluyor orjinal plastik tampondan parça keserek boşluğu kapatacakTum demir tampon orneklerini inceledim orta kisimlar basarili fakat camurluklara dogru gelince olmuo oraya bisey yapmak lazim ama ne ?
Heves bırakmadan be hocamDegisik tmm ama sinyalleri cikarip yerini bos birakmis tampon uzantisi camurluklardan cok ayri olmus, yuksek hizda o camurluklar zangir zangir titremezmi sence ?
Evet belkide oyle yapmak lazim hem bosluk kalip emanet gibi durmasin hemde goze hos gorunsun bitince foto paylasirsan daha net olay ortaya cikacakBenim tampon da da aynı boşluk oluyor orjinal plastik tampondan parça keserek boşluğu kapatacak
Sonradan pisman olacagina hevesin kacsin daha iyi yaptirmak icin 1000 / 1500 tl vericeksin , begenmezsen hurdaciya verir iki legen bi duzine mandal alirsin sonra...Heves bırakmadan be hocam
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim nissancilarda japoncularda hayat yok burda paylaşım yaparımEvet belkide oyle yapmak lazim hem bosluk kalip emanet gibi durmasin hemde goze hos gorunsun bitince foto paylasirsan daha net olay ortaya cikacak
onlarida beklerizBizim nissancilarda japoncularda hayat yok burda paylaşım yaparım
Rubicon modelleri üzerine araştırma yapıp model çıkarmak lazım. Ama herşey yapanda bitiyorSonradan pisman olacagina hevesin kacsin daha iyi yaptirmak icin 1000 / 1500 tl vericeksin , begenmezsen hurdaciya verir iki legen bi duzine mandal alirsin sonra...
Hocam benim xj den cikan tavan sepeti bahcede kedilere oyuncak oldu her aksesuar her araca gitmiyor fazla zorlamamak lazim , mesela bizim snorkelleri gordun soba borusu gibiZaten tampon ve tavan sepeti hic kafama yatmiyor
Aynen katiliyorum , ustaninda estetik anlayisi olmasi lazim ki yakistirsin , biz burda bu beyin firtinalari ile biseyler yapariz @ceng.67 merak etmeRubicon modelleri üzerine araştırma yapıp model çıkarmak lazım. Ama herşey yapanda bitiyor
Bulamadim yok ilanlardaSahibinden 33e manüel var snorkelli