Koçero geliyor.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,383

Etiketler
Ynt: Koçero geliyor.....

Ellerinize sağlık, Koçero muhteşem bir şekilde geliyor. Kolaygelsin.

TA2RX' Alıntı:
Teşekkürler. Hemen bakıyorum.

Baktım. Fiyat güzel. Ama kaç litrelik olduğunu yazmıyor. Başka bir sitede bunun üç farklı ebadı olduğu bilgisine ulaştım. Sizdeki hangisi biliyor musunuz?

Biraz masraflı oldum ama bir rica daha

Kayar bulaşıklığın ölçülerini söyleyebilir misiniz?

TA2RX' Alıntı:
Baktım. Fiyat güzel. Ama kaç litrelik olduğunu yazmıyor. Başka bir sitede bunun üç farklı ebadı olduğu bilgisine ulaştım. Sizdeki hangisi biliyor musunuz?
gönderdiğim link de adet seceneğinin hemen altında secenekler diye bir yer var, orada 3 ayrı ebat ve fiyatları mevcut. benimki tewmiz 45 kirli 50 lt

Koçero geliyor.....

Kemal bey fiyatın altında adet ve seçenekler var, seçeneklere girip farkli litrelerin fiyatlarini görebiliyorsunuz.

Koçero geliyor.....

Pardon kemal bey ben bir önceki sayfadaki yazınıza cevap yazmıştım, ama bu sayfadaki cevabınızı yeni gördüm..

Re: Koçero geliyor.....

Omer Abi yeter artik. Sezon acildi. Patlican salatasini bekler olduk

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

Re: Koçero geliyor.....

Bugun Omer Abi'yi ziyarete gittim. Kocero neredeyse yola hazir. Omer Abi emeklerine saglik.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

bahcecim' Alıntı:
Bu haftasonu suler bir kamp yaptik, hem calistik, hem sohbet ettik. Kocero daha da guzellesecek.. Omer abinin buluslari harika...

Suler ne? Valla iyi calistiniz. Sile kampi sanayii mahallesi gibiydi. ))

bolye karavan yapmaya can kurban, hem calış, hem kamp yap, hem dostlarla sohbet, hem mangal hem rakı vs. vs....